تمام سفارشاتی که از امروز در سایت آموزش برق ثبت میکنید، روز 6 فروردین تحویل اداره پست خواهد شد. فروشگاه سایت
تمام سفارشاتی که از امروز در سایت آموزش برق ثبت میکنید، روز 6 فروردین تحویل اداره پست خواهد شد. فروشگاه سایت
0
0

فیلم آموزش لوله گذاری برق ساختمان

12674 بازدید

در فیلم آموزش لوله گذاری برق ساختمان می خواهیم در مورد روش نصب لوله های برق برای پریزها و روشنایی ها در سیمکشی ساختمان صحبت کنیم. این فیلم در واقع خلاصه ای از فصل لوله گذاری در کتاب آموزش برق ساختمان و سیستم های اعلان حریق است که امروز به صورت فیلم آموزشی تقدیم شما می گردد.

فیلم آموزش لوله گذاری برق ساختمان

از آنجایی که شاید سرعت اینترنت بعضی از کاربران برای مشاهده این فیلم مناسب نباشد، ما مطالب این فیلم را در پایین آورده ایم تا بتوانید مطالعه کنید.

اگر برای شما هم پیش اومده باشه که به یک ساختمون در حال ساخت سرزده باشید حتماً دیدید که گاهی اوقات برقکارها لوله های برق رو در سقف اتاق و گاهی اوقات در کف اتاق ها نصب می کنن. حالا می خواییم بررسی کنیم که دلیل این انتخاب ها چیه و هر کدوم چه مزیت هایی نسبت به دیگری داره.ما به عنوان یک تکنسین برق ساختمان در زمان لوله گذاری بایستی سه مسئله رو مدنظر قرار بدیم و با توجه به ترتیب رعایت این سه مسئله کار لوله گذاری رو انجام بدیم

اولین مسئله اینه که چه ما کار رو بصورت کنتراتی و چه به صورت متر زیر بنا برداشتیم، کار با زحمت کمتر و سرعت بیشتری انجام بشه تا دستمزد بیشتری برای ما داشته باشه. البته با رعایت نکات ایمنی و حفاظت. نه اینکه ایمنی و حفاظت رو فدای دستمزد بیشتر کنیم. خب حالا ما چطور می تونیم در زمان نصب لوله های برق که  حالا می تونه لوله خرطومی باشه یا لوله پی وی سی یا هر نوع دیگه ای. کاری کنیم که کار با زحمت کمتر و سرعت بیشتری انجام بشه. اول اینکه لوله های برق رو در مسیر هایی نصب کنیم که نیاز به کمترین مقدار شیارزنی وجود داشته باشه. می دونید که شیار زنی از اون کارهای خیلی سخت و طاقت فرسا در سیمکشی ساختمان هستش. و افتادن به جون دیوار با تیشه یا هیلتی هم استقامت دیوارهای ساختمان رو کم می کنه هم شما رو خسته می کنه و سرعت کارتون رو میاره پایین پس اگر شما دو گزینه پیش رو داشتید که یکی نیاز به شیار زنی بیشتر و یکی نیاز به شیار زنی کمتر داشت. حتماً اون موردی که نیاز به شیار زنی کمتر داره رو انتخاب کنید.

دومین مسئله اینه که شما باید لوله های برقتون رو در جایی نصب کنید که احتمال می دید کمترین مقدار آسیب به لوله ها وارد بشه. منظور ما از آسیب، خرابی یا شکستگی هایی هستش که در زمان ساخت یک ساختمون احتمال داره که توسط سایر افراد و  استادکارهایی که اونجا کار می کنن به صورت ناخواسته به لوله های برق وارد بشه. مثلاً یک استاد کار گچ کار که در حال گچ کاری یک اتاق هستش، شاید حواسش نباشه و بشکه های زیر پاشو دقیقاً گذاشته روی لوله های برق، شما که بعد از نصب لوله های برق همیشه اونجا نیستید تا بگید “آخ آخ اوستا بشکتو بردار لوله مو شکستی”.

حتماً شما هم به یک ساختمون در حال ساخت سر زدید و این شلوغی های حین کار رو دیدید و چون در اون مرحله معمولاً محافظی نیست که از لوله های برق محافظت کنه، احتمال داره که به لوله های برق آسیب وارد بشه.
در یک جمله خلاصه. همیشه به لوله هایی که در سقف نصب میشن، کمتر احتمال آسیب رسیدن هست تا به لوله هایی که در کف نصب میشن. پس تا می تونید لوله های مربوط به روشنایی ها رو بالای سقف کاذب نصب کنید.

سومین مسئله این هستش که لوله گذاری رو به صورتی انجام بدیم که کمترین مقدار لوله و سیم برق مصرف بشه.

با توجه به این سه مسئله، با توجه به ترتیب این سه مسئله که گفتیم ۱- کار با زحمت کمتر و سرعت بیشتری انجام بشه ۲- آسیبی به لوله ها و سیم های برق وارد نشه تا در آینده برای استفاده کنندکان از اون خطری نداشته باشه ۳- کمترین مقدار لوله و سیم برق مصرف بشه. بریم ببینم که لوله گذاری به چند نوع انجام میشه.

لوله گذاری برای روشنایی ها :

ما این قسمت رو به دو بخش تقسیم می کنیم، چون در کل برای روشنایی ها به دو روش میشه لوله گذاری کرد. که نوع سقف یک ساختمون مشخص می کنه که در اون ساختمون لوله گذاری باید به کدوم یک از این دو روش انجام بشه.

الف : ساختمان هایی که سقف کاذب دارند.

ب: ساختمان هایی که سقف کاذب ندارند.

اول گزینه الف رو بررسی می کنیم.

لوله گذاری برای کلیدهای برق یا به اصطلاح برقکارها لوله گذاری برای روشنایی ها در ساختمون هایی که سقف کاذب دارند، حالا جنس سقف کاذب از هر چیزی که باشه فرقی نمی کنه، کناف باشه یا رابیتس کشی شده باشه و بعداً بخواد گچ بشه مهم نیست. مهم اینه که زیر سقف اصلی یک سقف دیگه به اسم سقف کاذب وجود داشته باشه. مثلاً به سقف این ساختمان در حال ساخت نگاه کنید،

سقف کاذب با راویز یا رابیتس

همون طور که می بینید سقف رو با استفاده از این میلگرد های آهنی شاسی کشی کردن، بعدش روی میلگردها رو رابیتس بستن تا بعدش روی رابیتس ها رو گچ کنن. خب این فضا، یعنی فضای بین سقف کاذب و سقف اصلی، بهترین جا برای نصب لوله های برقه. پس اگر ساختمونی دارای یک مدل از سقف های کاذب بود، شما باید لوله های برق مربوط به روشنایی ها رو بالای سقف کاذب نصب کنید.

مثلاً به این صورت که اگر می خوایید یک لوله ارتباطی رو بین دو تا قوطی کلید برق قرار بدید. مثل این تصویر عمل کنید.

لوله گذاری برای روشنایی ها

همونطور که می بینید این تصویر یک اتاقه که ۲ تا قوطی کلید روی دیوارهای این اتاق نصب شده و این دو تا قوطی کلید از طریق یک لوله برق به همدیگه وصل شدن. به این صورت که لوله برق از قوطی کلید سمت چپ شروع میشه، به صورت عمودی از داخل شیاری که قبلاً ایجاد کرده بودین بالا میره، وقتی رسید به سقف کاذب، یک زانو می خوره، و لوله وارد بالای سقف کاذب میشه. بقیه مسیر رو به صورت افقی روی سقف کاذب طی می کنه، به بالای قوطی کلید دیگه که رسید دوباره زانو می خوره و به سمت پایین میاد و وارد اون قوطی کلید دیگه میشه.

یا مثلاً اگه قراره در مرکز یک اتاق یک چراغ نصب بشه. لوله گذاریش به این صورته.

روش نصب لوله برق برای چراغ
ب: لوله گذاری برای ساختمون هایی که سقف کاذب ندارند:

برای نصب لوله های مربوط به روشنایی در ساختمون هایی که سقف کاذب ندارند، مثل ساختمون هایی که سقفشون آجر ضربیه یا از جنس کرومته و در زیر سقف اصلی قرار نیست که سقف کاذبی قرار بگیره. لوله گذاری باید در کف طبقه بالاتر انجام بشه. حالا اگر ساختمونش چند طبقه باشه، لوله ها میره و از کف طبقه همسایه بالایی رد میشه و اگر ساختمون فقط یک طبقه داشته باشه، لوله های برق در کف پشت بام نصب میشه.

به این تصویر که یک مثال هست نگاه کنید.

لوله گذاری برق ساختمان در سقف تیرچه ضربی
قطعاً این مدل لوله گذاری سخت تر از لوله گذاری برای ساختمون های با سقف کاذبه. چون تو این مدل ساختمون ها شما مجبورید علاوه بر شیار زنی، دو بار سقف رو هم سوراخ کنید تا لوله وارد کف طبقه بالایی بشه. به همین خاطره که اجرت سیم کشی ساختمون هایی که سقف کاذب ندارند از ساختمون هایی که سقف کاذب دارند بیشتره، که ما در کتاب آموزش برق ساختمان در مورد اجرت سیمکشی ها هم زیاد صحبت کردیم. و وارد اون بحث نمیشیم.

حتماً این سوال براتون پیش اومده که چرا در  لوله گذاری برای ساختمون هایی که سقف کاذب ندارن ما لوله ها رو می بریم و در کف طبقه بالایی نصب می کنیم و چرا اصلاً لوله ها رو زیر سقف همون طبقه نصب نمی کنیم که نیازی به سوراخ کردن سقف نباشه. پاسخ اینه که قطر گچی که آقای گچ کار زیر سقف می کشه حدوداً ۱ یا ۲ سانتی متره و اگر شما لوله ها رو زیر سقف نصب کنید روی لوله های برق با استفاده از گچ پوشیده نمیشه. مگر اینکه آقای گچکار یک گچ به قطر ۳ سانتی متر بکشه که این هم یک جورایی غیر ممکنه.

در ضمن طبق مقررات اجرایی برق ساختمان و همونطور که در کتاب آموزش برق ساختمان تاکید کردیم، شیار زنی فقط باید روی دیوارها انجام بشه و شما هیچ وقت اجازه ندارین که زیر سقف یک ساختمون شیار بزنید تا لوله ها بره داخل شیارها قرار بگیره. اصلاً امکان پذیر نیست که شما بخوایین زیر یک سقف شیار بزنید. چون تویه سقف ها تیر آهن یا تیرچه های سیمانی هست که اگر بخوایین شیار بزنید با این تیرآهن ها برخورد می کنید.

فک می کنم خسته شدین. کمی به این تصویر نگاه کنید تا هم یک لبخند بزنید و هم خستگی تون در بره. این تصویر رو یکی از کاربران سایت برای ما ارسال کرده بود و پرسیده بود که آیا این مدل لوله گذاری درسته یا نه.

نصب غلط لوله برق

همون طور که می بینید متاسفانه این آقای برقکار اومده زیر سقف ساختمون رو شیار زده و تیرچه های سیمانی سقف رو با تیشه سوراخ کرده و آکاستیو رو هم کنده که بتونه لوله برق رو نصب کنه. فک می کنم که اگر به جای تیرچه ها، تویه سقف تیرآهن نصب میشد، این آقای برقکار فرز میاورد وبا فرز تیرآهن رو هم میبرید و سقف رو روی سر خودش خراب میکرد. پس لطفا شما این کار رو نکنید و طبق روشی که گفته شد لوله ها رو در کف طبقه بالایی نصب کنید.

لوله گذاری برای پریزهای برق :

لوله گذاری برای پریزهای برق رو هم به دو قسمت تقسیم می کنیم.

یکی لوله گذاری در کف و یکی لوله گذاری در سقف

اولش می خواییم بین لوله گذاری در کف و لوله گذاری در سقف یک مقایسه ای بکنیم و ببینیم که هر کدوم از اونها چه مزیتهایی نصب همدیگه دارن.

ابتدا به این تصویر که لوله گذاری در کف رو نشون میده توجه کنید.

لوله گذاری در کف برای پریز برق

همون طور که می دونید پریزهای برق در ارتفاع ۳۰ تا ۴۰ سانتی متری از سطح زمین نصب میشن. و اگر ما بخواییم لوله ها رو در کف نصب کنیم به نسبت نصب لوله ها در سقف، لوله و سیم کمتری مصرف میشه. چون در حالت لوله گذاری در کف، لوله ها یک مسیر ۴۰ سانتی متری رو میان به سمت پایین تا به کف برسن بعدش بقیه مسیر رو روی کف میرن و باز دوباره یک مسیر ۴۰ سانتی رو میان به سمت بالا تا به پریز دیگه برسن. ولی اگر همین لوله گذاری رو می خواستیم در سقف انجام بدیم. باید لوله یک مسیر ۲.۵ متری رو به سمت بالا میرفت، بعدش یک مسیر افقی رو تویه سقف طی می کرد و باز بعدش دوباره یک مسیر ۲.۵ متری رو به سمت پایین می اومد تا به پریز دیگه برسه. مثل این تصویر

لوله گذاری در سقف برای پریز برق

پس به صلاحه که برای مصرف لوله و سیم کمتر ما لوله ها رو در کف نصب کنیم.

پس اولین مزیت لوله گذاری در کف این شد که لوله و سیم کمتری مصرف میشه.

دومین مزیت اینه که  در لوله گذاری در کف نیاز به شیار زنی کمتری هست، چون فقط باید یک مسیر ۴۰ سانتی متری رو روی دیوار شیار بزنید نه یک مسیر ۲.۵ متری.

سومین مزیت هم اینه که برای نصب لوله های برق در کف ساختمان، لازم نیست که آقای برقکار در ارتفاع و روی نردبان کار کنه بلکه همه کارشو روی زمین انجام میده و هی لازم نیست که از نردبون بالا بره. که این خودش کلی سرعت کار رو میبره بالا.

یک نمونه کار لوله گذاری در کف رو تویه این تصویر به شما نشون میدم . همون طور که می بینید این آقای برقکار خیلی منظم لوله های برق رو در کف نصب کرده و اونها رو منظم با ساپورت محکم کرده که تکون نخورن.

لوله گذاری در کف ساختمان

با توجه به سه تا مزیتی که گفتیم همیشه سعی کنید که لوله های برق پریزها رو در کف نصب کنید. و به محض تمام شدن لوله گذاری از کارفرما بخوایین که روی لوله های برق رو ماهیچه بکشه. یک نمونه ماهیچه کشی رو هم تویه این تصویر می بینید. اصطلاحا به اون دو سه سانت سیمانی که روی لوله های برق می ریزن تا از لوله ها محافظت کنه ماهیچه کشی می گن.

ماهیچه کشی روی لوله برق

از اونجایی که همیشه شرایط برای ما محیا نیست که لوله ها رو در کف نصب کنیم، پس موارد دیگه رو هم بررسی می کنیم. حتماً در مراحل ساخت به یک ساختمون نیمه کاره سر زدید و متوجه شلوغی و به هم ریختگی آنجا شدید. مثلاً دیدید که آقایون گچ کار در حین کار، بشه های آهنی که زیر پاشون می زارن رو این ور و اون ور پرت می کنن که احتمال داره با لوله های برقی که در کف نصب شده برخورد کنه. یا بعضی از کارگرهای ساختمونی روی زمین آتیش روشن میکن تا نهار ظهرشون رو گرم کنن که احتمال داره لوله های برق رو هم آتیش بزنن. یا خیلی از استادکارهای دیگه که تویه ساختمون کار می کنن فقط به فکر این هستن که کار خودشون رو زود تموم کنن و اصلاً براشون مهم نیست که یکسری لوله برق ضعیف در کف ساختمون نصب شده و احتمالش زیاده که در حین کار به لوله های برق نصب شده در کف ساختمون آسیب بزنن. در چنین مواردی وقتی برقکارها با یک ساختمون اصطلاحاً بی در و پیکر و بی نظم روبرو میشن، برای اینکه آسیبی به لوله های برق اونها وارد نشه همه اون سه تا مزیتی که در مورد لوله گذاری در کف ذکر کردیم رو میزارن کنار و لوله ها رو در سقف نصب می کنن، البته سقف هایی که سقف کاذب دارند. چون اگر سقف کاذب وجود نداشته باشه، نمیشه که لوله های برق پریزها رو در کف طبقه بالایی نصب کرد، چون باز بالاخره در طبقه بالایی لوله ها روی کف زمین قرار میگیره.

شاید بعضی از برقکارها بگن به ما که ربطی نداره ما لوله ها رو نصب می کنیم و تحویل کارفرما میدیم و میریم. آقای کارفرما خودش باید مراقب باشه که به لوله ها آسیب نرسه. ولی این دیدگاه غلطه چون اگر لوله ها بشکنن یا دولا بشن این آقای برقکاره که تویه مرحله سیم رد کردن داخل لوله های برق عذاب میبینه.

بعضی از مواقع هم هست که مثلاً کارفرما به برقکار میگه که فعلاً امکان کف سازی ساختمان وجود نداره و فعلاً لوله های برق رو روی کف زمین قرار نده ولی چون آقای برقکار می خواد سریع کارش رو تموم کنه که مثلاً سریعتر دستمزدش رو بگیره میاد و لوله های برق رو در سقف نصب می کنه.

یا بعضی از مواقع اصلاً شما مجاز نیسیتید که لوله ها رو در کف نصب کنید. مثلاً تویه آشپزخونه ها یا حموم و سرویس بهداشتی شما به هیچ عنوان نباید لوله های برق رو در کف قرار بدین چون طبق مبحث ۱۳ ساختمان نصب لوله های برق در کف مناطقی که احتمال داره شسته بشن. ممنوعه.

این فیلم آموزشی در واقع خلاصه شده مبحث لوله گذاری در کتاب آموزش جامع برق ساختمان و سیستم های اعلان حریق بود که خدمتون ارائه شد. برای تهیه نسخه اصلی این کتاب می تونید به فروشگاه محصولات سایت آموزش برق مراجعه کنید و کتاب رو به صورت اینترنتی سفارش بدید.

از اونجایی که این کتاب با استقبال خوب شما دوستان روبرو شد و در کمتر از دو ماه، چاپ اول اون به فروش رفت، در چاپ دوم کتاب ما امکان سفارش پیامکی رو هم در نظر گرفتیم تا دوستانی که با خرید اینترنتی آشنا نیستند بتونن این کتاب رو پیامکی هم سفارش بدن. برای این منظور کافیه، نام و نام خانوادگی و آدرس دقیق پستی تون رو به شماره ۰۹۱۹۴۰۵۳۸۵۳ پیامک کنید و وقتی مامور اداره پست کتاب رو براتون آورد، هزینه کتاب رو که مبلغ ۵۴ هزار تومن بعلاوه ۹۸۰۰ تومن هزینه ارسال پستی میشه رو همون جا ازتون دریافت می کنه.

اگر تا به اینجا در مورد این فیلم سوالی براتون پیش اومده می تونید از طریق فرم زیر سوالتون رو مطرح بفرمایید و خیلی زود پاسختون رو از بچه های تیم آموزش برق دریافت کنید.

امیدوارم که از این ویدئو لذت برده باشید. مطمئنم که توی ویدئوهای بعد می بینمتون.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://amoozesh-bargh.ir/?p=2619
اشتراک گذاری:
مهندس مرادی
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

198 نظر در مورد فیلم آموزش لوله گذاری برق ساختمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سلام یک سوال داشتم برای دیواری که بلوک کار شده و گچکاری نشده قوطی کلید پریز چند سانتی سطح فیکس بشه که نه داخل بشه خیلی بعدن نه بیرون گچکاری بزنه؟

    ۹

    1. سلام، این سوال شما پاسخ قطعی نداره، چون اگر آقای بنا دیوار رو کج و معوج کار کرده باشه، آقای گچکار مجبوره دیوار رو شمشه کشی کنی و بعضی قسمت ها کم پر میشه و بعضی قسمت ها زیاد.
      در کل برقکار باید صبر کنه تا زیرسازی گچ انجام بشه بعدش قوطی گذاری و برقکشی رو شروع کنه. چون هر کاری بکنید بعداً یا قوطی ها میره داخل یا میاد بیرون.

      ۷

  2. سلام، ممنونم از شما. تمام سیم های قبلی رو بیرون بکشید تا وقتی فنر میزنید داخل لوله کاملاً خالی باشه، اگر لوله دچار شکستی نشده باشه و از فنرهای با کیفیت استفاده کنید، حتماً فنر رد خواهد شد.

    ۸

  3. سلام سپاس از آموزشی که دادید.پرسش من اینه که اگر لوله کشی در کف انجام شد و به لوله آب و گاز برخورد کردیم لوله برق از روی آن رد بشه یا زیر و در چه فاصله ای؟؟؟

    ۹

    1. سلام، مرسی، لوله برق باید بالاتر از همه لوله های دیگه نصب بشه. روی لوله های آب گرم یک عایق فومی شکل قرار میدن که همون برای ایجاد فاصله کافی هست.

      ۷

  4. سلام، مهندس. امیدوارم حالتون خوب باشه. در هنگام سیم کشی به روش سیم به سیم در لوله خرطومی، متاسفانه سیم در داخل لوله خرطومی پاره شد و با فنر هم امکان سیم کشی وجود دارد (به نظر می رسد جایی در داخل لوله گیر می کند). آیا راه حلی برای این موضوع سراغ دارید.
    با تشکر

    ۸

    1. سلام، ممنونم از شما. تمام سیم های قبلی رو بیرون بکشید تا وقتی فنر میزنید داخل لوله کاملاً خالی باشه، اگر لوله دچار شکستی نشده باشه و از فنرهای با کیفیت استفاده کنید، حتماً فنر رد خواهد شد.

      ۷

  5. سلام .دوتا موضوع اول اینکه چه موقع لوله برق رو بالای رابیتس بندازیم که بشه کار کرد و سرلوله ها رو ما باید از داخل رابیتس پایین بیاریم یا رابیتس کار؟
    دوم تو کتاب ننوشتید درمحل باکسهای راه پله اتصال آنتن وآیفون طبقات با کابل اصلی به چه صورته؟؟ممنون

    ۱۱

    1. سلام. اول میلگردهای سقف جوش داده میشه، اصطلاحاً شاسی کشی میشه، بعدش برقکار لوله ها رو نصب میکنه و بعدش رابیتس بند برمیگرده و توری ها رو میبنده.
      شما سر لوله ها رو زانو میزنید و به سمت پایین خم میکنید، آقای رابیتس بند در زمان بستن رابیتس ها اونها رو از داخل توری میکشه پایین.
      ۲- کابل های آیفون که در باکس طبقات قطع نمیشه، بلکه امتداد میدن تا طبقه همکف و اونجا یک سوئیچر مرکزی نصب میکنن و کابل هر واحد رو به سوئیچر مرکزی وصل میکنن.
      کابل آنتن هم یا در باکس هر طبقه به یک اسپلیتر وصل میشه یا میره داخل باکسی در خرپشته و اونجا به اسپلیتر وصل میشه.

      ۸

  6. مهندس یه کتاب معرفی میکنید در مورد این جور مسایل برقی و همچنین برقکاری ساختمان .
    کتابی که از اول تا اخر یاد بده

    ۲۹

      1. سلام مهندس. کتاب آموزش برق ساختمان چه مباحثی را یاد میده. آیا امکان دانلود فایلpdfاون هَست، اگر آره به چه صورت.
        امکان دارد فیلم آموزش عملی را ارزانتر اعلام بفرمایید، هر چند که مطالب مفیدی داره وزحمات زیادی بابتش کشیدید، ولی خداییش تو این شرایط بد اقتصادی، یک دعای خیری از خیلی از این پولها با ارزشتره امیدبا کاهش قیمت این امو شها جوانان بیشتری استقبال کنند سود بیشتری نصیبتان شود.

        ۱۱

        1. سلام جناب گلستانی، نسخه جدید کتاب آموزش برق ساختمان تا یکی دو هفته دیگه آماده میشه. و نسخه پی دی اف هم نداره. به محض انتشار فهرست مطالب کتاب رو در سایت قرار میدیم که ببینید.
          درسته که قیمت دوره آموزش عملی در ظاهر کمی بالاست، ولی تمام دوستانی که این دوره رو خرید کردن، نظرشون این بوده که قیمت انتخابی کاملاً عادلانه ست.

          ۷

  7. سلام، مهندس فرض رو در این میگیریم که به هر نحوی نشد که لوله ها رو از کف رد کرد آیا امکانش هست که به صورت افقی قوطی هارو بهم وصل کرد؟ اگر که نه پیشنهاد شما چیه؟ با تشکر

    ۷

    1. سلام. خیر لوله گذاری در هیچ قسمتی نباید بصورت افقی باشه. اون ها رو هم شما می تونید بیارید در کف یا ببرید بالای سقف کاذب نصب کنید.

      ۹

  8. باسلام وخسته نباشید خدمت آقا ی مهندس مرادی …..آقای مهندس به نطرشمابرق کشی راه پله باسیستم کلیدهای تایمری بهتراست یا باچراقهای چشمی وآیا نیاز است برای چراقهای چشمی هم کلید بگذاریم یا نیاز نیست ….از راهنمایی شما بسیار متشکرم

    ۳۵

    1. سلام آقای بیدگلی. مرسی از شما. قطعاً چراغ های چشمی بهتر هستند و ساختمان هایی هم که قبلاً سنسور راه پله داشتند حالا سیستم روشنایی رو چراغ چشمی تغییر میدن.
      خیر برای چراغ های چشمی نیازی به کلید نیست.

      ۲۲

  9. باسلام وخسته نباشید لطفا اگر فیلم آموزشی لوله کشی برق و لوله کشی وسیم کشی اعلام حریق ولوله کشی وسیم کشی آیفون چند طبقه دارید من نیاز دارم لطف کنید برایم پست کنید از همکاریتان بی نهایت ممنونم

    ۲۴

    1. سلام جناب بیگدلی. ما مشغول طراحی و تولید این فیلم آموزشی هستیم، اگر خدا بخواد هفته آینده آماده میشه، بعدش می تونید از سایت آموزش برق تهیه کنید.

      ۲۷

  10. با عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما
    لطفا اگر فیلم آموزشی جهت لوله گذاری و سیم کشی برای اعلام حریق دارید و یا سی دی آموزشی دارد من خواهان آن هستم و به من در این مورد کمک بفرمایید

    ۳۰

    1. سلام. ممنونم از شما.
      اتفاقاً در حال طراحی و تولید یک فیلم آموزشی در این زمینه هستیم که مراحل فیلم برداری از پروژه تمام شده و در مرحله تدوین فیلم ها هستیم، اگر خدا بخواد تا ۱۰ روز آینده آماده میشه. و مطمئنم که این یک دوره فوق العاده ست.

      ۲۶

1 3 4 5
شروع گفتگو در واتساپ
1
آیا نیاز به کمک دارید؟ چت واتساپ
خانم داوودی آنلاین است.
سلام. داوودی هستم، مدیر فروش
هر سوالی که در مورد نحوه خرید کتاب ها و دوره های آموزشی دارید، بنده درخدمتم.
شماره واتساپ: 09194053853