نوروز 1403 برهمگان مبارک. کد تخفیف عیدانه ویژه کتاب ها (sgr-28) - کد تخفیف ویژه دوره‌های آموزشی (hty458) فروشگاه سایت
نوروز 1403 برهمگان مبارک. کد تخفیف عیدانه ویژه کتاب ها (sgr-28) - کد تخفیف ویژه دوره‌های آموزشی (hty458) فروشگاه سایت
0
0

هزینه سیم کشی ساختمان و دستمزد برقکار

17790 بازدید

بروزشده در تاریخ ۹ فروردین ۱۴۰۳

دوستان عزیزم سلام. آرزو می کنم که حالتان خوب باشد و مثل همیشه سرزنده و شاداب، به دنبال یادگیری و افزایش مهارت های خود باشید. با وجود اینکه بنده در کتاب آموزش برق ساختمان و سیستم های اعلان حریق سعی کرده‌ام که در مورد هزینه سیم کشی ساختمان و دستمزد برقکار توضیحات کاملی را ارائه کنم ولی بعضی از مخاطبان می خواهند که مثال های بیشتری زده شود و این مبحث را بیشتر باز کنیم.
چند روز قبل هم یکی از کاربران سایت برای بنده ایمیلی فرستاده بود و می گفت که اختلافی بین او و کارفرما پیش آمده است، مشکل آنها این بود که در زمان شروع کار، قراردادی بصورت کتبی بین آنها نوشته نشده بود و برقکار گفته بود که بصورت متر زیر بنا، برقکشی ساختمان را انجام خواهد داد، ولی نظر مالک این بود که بصورت شعله ای کار کند. و هر دو بصورت زبانی (نه کتبی) توافق کرده بودند که بصورت شعله ای و از قرار هر شعله مثلاً ۲۰۰ هزار تومان کار برقکشی این ساختمان را انجام دهد. و حالا کار برقکشی ساختمان تمام شده بود و برقکار و کارفرما سر شمردن تعداد شعله ها، و اینکه در کل، این ساختمان ۳ طبقه چند شعله دارد، اختلاف نظر داشتند. این برقکار عزیز که از کاربران سایت آموزش برق و از شرکت کنندگان دوره فیلم آموزش عملی برق ساختمان هستند، به بنده ایمیل زده بود و درخواست کرده بود تا مثل شورای حل اختلاف بین آنها داوری کنم.

ای کاش قبل از شروع هر پروژه ای یک قرارداد کتبی بصورت دست نویس بین کارفرما و برقکار نوشته شود تا شاهد این اختلاف ها و دلخوری ها در پایان کار نباشیم. یک قرارداد حتماً نباید رسمی باشد و در محضر امضا شود، حتی می تواند روی یک برگه کوچک و بصورت دست نویس باشد، ولی بایستی موارد زیر در آن قید شود.

  1. تاریخ قرارداد
  2. صمن قرارداد، یعنی اینکه چه خدمتی را ارائه می دهید و در ازای آن چه چیزی می گیرید.
  3. امضای شاهد قرارداد
  4. نحوه محاسبه دستمزد برقکار

پس پیشنهاد ما به همه برقکاران عزیز این است که قبل از شروع هر پروژه‌ای یک قرارداد کتبی بین خودشان و کارفرما امضا کنند. شاید کارفرما انسان شریف و درستکاری باشد، ولی از آنجایی که امکان دارد اجرای یک پروژه یکسال زمان ببرد و ذهن انسان فراموش می کند که چه توافقی با طرف مقابل داشته است. پس اگر هر کدام از طرفین فراموش کنند که قبلاً چه توافقی کرده اند کافیست که به قراردادشان مراجعه کنند و به این صورت اختلاف ها و دلخوری ها از بین خواهد رفت. چون اعتقاد من بر این است که اگر پروژه ای را انجام دهی و پول خوبی هم بگیری، ولی در آخر دل کارفرما را به دست نیاوری، معامله را باخته‌ای. زیرا بهترین چیزی که میتواند برای یک برقکار بازاریابی کند، کارفرماهای راضی هستند که با بازاریابی زبان به زبان، تعریف کار و انصاف شما را پیش دیگران می کنند.

انواع مدل های تعیین دستمزد برقکاری

دستمزد برقکاری ساختمان

دستمزد برقکاری ساختمان

خب بیایید ببینیم که یک برقکار به چند طریق می تواند بابت هزینه سیم کشی ساختمان از کارفرما مزد بگیرد.

  1. اجرای کار بصورت شعله ای
  2. اجرای کار بصورت متر زیر بنا
  3. اجرای کار بصورت کنتراتی
  4. اجرای کار بصورت روزمزد
  5. اجرای کار بصورت آیتمی

در ادامه هر کدام از این روش های برآورد قیمت برق کشی را توضیح می دهیم.

۱- تعیین دستمزد برقکار بصورت شعله ای

توجه: بد نیست بدانید که روش شعله ای دیگر منسوخ شده و کمتر برقکاری بصورت شعله ای کار می کند. و به شما هم پیشنهاد می کنیم که به این صورت با کارفرما قرارداد نبندید، زیرا هرچقدر هم دقیق حساب کنید، بین شما و کارفرما اختلافاتی به وجود می آید.

ابتدا چند اصطلاح را تعریف می کنیم.

شعله چیست؟ به تمام کارهایی که یک برقکار باید انجام دهد تا یک وسیله برقی، چه روشنایی و چه پریز، در یک قسمت از ساختمان روشن شود، اجرای یک شعله گفته می شود. مثلاً وقتی آقای برقکار یک قسمت را شیار میزند، آنگاه یک قوطی کلید را نصب می کند، و برای آن لوله گذاری می کند و داخل این لوله، سیم رد می کند و در نهایت کلید و سرپیچ لامپ (پاتروم) را نصب می‌کند، در واقع یک شعله را اجرا کرده است. یا مثلاً وقتی برقکاری شیارزنی می کند و بعد یک قوطی کلید را نصب می کند، و برای آن لوله گذاری می کند و در داخل این لوله ها سیم رد می کند و در نهایت یک کلید دوپل و ۲ عدد سرپیچ لامپ را نصب می کند، در واقع ۲ شعله را اجرا کرده است. پس در اجرای هر شعله، تمام کارها از شیارزنی گرفته تا، قوطی گذاری، لوله گذاری، سیمکشی و نصب کامل کلید و سرپیچ لامپ برعهده برقکار است.

دستمزد اجرای هر شعله در شهرهای مختلف متفاوت است مثلاً برای امسال یعنی سال ۱۴۰۳ در تهران حدوداً ۲۳۰ هزار تومان و در شهرهای بزرگ ۲۰۰ هزار تومان و در شهرستان ها حدوداً ۱۵۰ هزار تومان است.

بد نیست بدانید که هر کدام از پریزهای تلفن، پریزهای برق، پریزهای آنتن، شستی زنگ، خودِ زنگ و هر کدام از کلیدهای مینیاتوری داخل جعبه فیوز هم هر کدام یک شعله حساب می شوند. ولی کلید کولر استثنائاً ۳ شعله حساب می شود، چون ۳ کلید روی آن قرار دارد.

یک مدار کلید تبدیل، فتوسل، تایمر راه پله، کلید محافظ جان، هر کدام دو شعله حساب می شوند.

برای اینکه مطمئن شوم این قسمت را خوب فهمیده‌اید، حالا من از شما سوال می‌پرسم!!!

سوال شماره ۱

اگر ۵ چراغ جدا از یکدیگر با یک کلید یک پل خاموش و روشن شود، چون کلید همه آنها مشترک است، در این حالت ما کلاً ۱ شعله داریم یا ۵ شعله؟ پاسخ: در این حالت ما ۵ شعله داریم، چون ۵ وسیله برقی مجزا از یکدیگر داریم.

سوال شماره ۲

فرض کنید که ما یک لوستر داریم که این لوستر ۱۰ عدد لامپ دارد و با یک کلید یک پل خاموش و روشن می شود. در این حالت ما کلاً چند شعله داریم؟ پاسخ: در این حالت ما کلاً یک شعله داریم، زیرا ما با فشار دادن یک کلید یک پل تنها یک وسیله برقی را در یک نقطه مشخص روشن کرده‌ایم. پس هزینه یک شعله باید از کارفرما گرفته شود ولی هزینه نصب لوستر که حدوداً ۲۵۰ هزار تومان است باید جداگانه حساب شود.

توجه۱: اگر برقکار بخواهد بجای یک سرپیچ لامپ معمولی یک مهتابی یا لوستر یا فن سرویس بهداشتی را نصب کند، قضیه فرق می کند. و در این حالت باید برای نصب، مهتابی، لوستر و فن دستمزد جداگانه بگیرد. ولی الباقی کار، یعنی نصب کلید، لوله گذاری و سیمکشی داخل لوله ها یک شعله حساب می‌شود.

توجه۲: در مدل شعله ای، نصب آیفون و پنکه سقفی بصورت شعله ای حساب نمی شوند و برای این موارد باید آیتمی مبلغی را تعیین کنید. مثلاً اجرت نصب یک پنل آیفون تصویری به همراه قفل بازکن ۲۵۰ هزار تومان و اجرت نصب هر مانیتور در داخل واحدها ۱۴۰ هزار تومان است. که من در کتاب آموزش آیفون های صوتی و تصویری در مورد اجرت نصب و تعمیرات آیفون ها کامل توضیح داده‌ام.

 

۲- تعیین دستمزد برقکاری بصورت متر زیر بنا

روش دوم که بیشتر برقکارها و پیمانکارهای بزرگ به این طریق قرارداد می بندند، به این صورت است که، کار را به صورت مترمربع از زیر بنای ساختمان قیمت گذاری می‌کنند، که این مبلغ در سال ۱۴۰۱ برای یک ساختمان مسکونی (با برقکشی کاملاً معمولی) برای هر متر مربع:
• بین ۷۰۰۰۰ تا ۸۰۰۰۰ تومان برای شهرهای کوچک
• بین ۹۰۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰ تومان برای شهرهای بزرگ
• و بین ۱۰۰۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰۰ تومان برای تهران بزرگ قیمت گذاری می شود.
• برای ساختمان های اداری و تجاری و هتل ها که پیچیدگی کار بیشتر است این مبلغ می تواند تا ۲۰۰۰۰۰ تومان هم قیمت گذاری شود.

برای تعیین دستمزد بصورت متر زیر بنا هم یک مثال میزنیم تا بهتر متوجه شوید، فرضاً کارفرما یک ساختمان ویلایی ۱۰۰ متری دارد، و از شما می خواهد که به عنوان یک برقکار، برای اجرای این پروژه قیمت بدهید. در این حالت هزینه اجرای کامل برقکشی این منزل مسکونی در یک شهر کوچک چیزی بین ۷ تا ۸ میلیون تومان و برای یک شهر بزرگ بین ۹ تا ۱۰ میلیون تومان باید دستمزد بگیرید. که البته هزینه نصب لوسترها، هزینه نصب گوشی و پنل آیفون، هزینه نصب کولر آبی و آنتن روی پشت بام را باید جدا از این مبلغ حساب کنید. و تعداد هالوژن ها هم در این حالت نباید از ۱۰ عدد بیشتر شود، و اگر اطراف سقف پذیرایی و اتاق خواب ها تعداد بیشتری هالوژن وجود داشته باشد، باید هزینه هر هالوژن اضافی بصورت آیتمی حساب شود.

سوال؟؟؟

هزینه اجرای برقکشی یک واحد مسکونی ۷۰ متری در شهر تهران که به صورت متر زیر بنا با کارفرما قرارداد بسته اید چقدر می شود؟ پاسخ: از آنجایی که هر متر مربع سیمکشی ساختمان در تهران حدوداً ۱۲۰ هزار تومان است. پس هزینه سیمکشی کل این واحد، حدوداً هشت میلیون و چهارصد هزار تومان می شود.

پیشنهاد: بهترین روش برای قیمت گذاری روی دستمزد برقکار، اجرای کار بصورت متر زیر بناست، زیرا صفر تا صد کار برعهده برقکار است و در این صورت هیچ اختلافی بین برقکار و کارفرما ایجاد نمی شود، پس همیشه سعی کنید به این صورت با کارفرما قرارداد ببندید.

۳- تعیین دستمزد برقکار بصورت کنتراتی

در این نکته بحثی نیست که اگر کاری را بصورت کنتراتی به شخصی بسپارید، سرعت اجرای آن شخص در انجام آن کار چند برابر خواهد شد و شخص با عشق و علاقه بیشتری مشغول کار خواهد شد. یک مثال از انجام کار بصورت کنتراتی برایتان میزنم که مزیت های این روش را بهتر درک کنید. فرض کنید شما مالک یک ساختمان ۳ طبقه هستید و حالا مشغول ساخت این ساختمان هستید. یک کامیون ماسه خریده‌اید و برای انتقال این ماسه ها به طبقه سوم ساختمان به دنبال ۲ نفر کارگر می‌گردید. به ایستگاه کارگران می روید و ۲ کارگر را به سر پروژه می آورید. یک حالت این است که شما به آنها بصورت روزمزد، دستمزد بدهید و قرار بگذارید که از ساعت ۸ صبح تا ۵ بعد از ظهر برای شما کار کنند و ماسه ها را جابجا کنند، در این حالت شما همیشه باید روی سر کارگرها بایستید تا آنها از زیر کار در نروند. چون آنها می دانند که چه سریعتر کار کنند چه آهسته تر، باید تا ساعت ۵ بعد از ظهر در خدمت شما باشند. تازه بعضی هایشان انتظار دارند که صبحانه و نهارشان را هم شما تقبل کنید. و یک حالت دیگر هم این است که شما کار را بصورت کنتراتی به آنها واگذار کنید، یعنی بگویید من بابت جابجایی تمام این ماسه ها ۶۰۰ هزار تومان به شما می‌دهم و حالا این بستگی به خودتان دارد که کار را یک ساعته تمام کنید یا یک روزه، و اگر زودتر تمام کردید می توانید بروید و استراحت کنید. مطمئن باشید اگر کار تا ساعت ۱۰ شب هم طول بکشد، و حتی اگر شما روی سر کارگرها نباشید، آنها کار را با سرعت خیلی زیاد انجام خواهند داد. زیرا می دانند که برای خودشان کار می کنند و اگر هم سریعتر تمام کنند، میتوانند بروند منزل و استراحت کنند.

شما نیز می توانید از کارفرما بخواهید که بعضی کارها را بصورت کنتراتی به شما واگذار کند. فرضاً مالک یک ویلا می‌خواهد تعدادی پایه چراغ پارکی در محوطه ویلا نصب کند. شما با خود حساب می‌کنید که می توانید با یک نفر شاگرد در مدت زمان ۲ روز، کانال های لازم را در محوطه حفر کنید و تمام آن پایه چراغ ها را نصب کنید. به همین خاطر می توانید به کارفرما بگویید که مثلاً من صفر تا صد این پروژه را به مبلغ ۵ میلیون تومان برای شما انجام می دهم. خیلی از کارفرماها مایلند که به این صورت قرارداد ببندند، زیرا خیالشان راحت است که برقکار با سرعت بیشتری پروژه را تحویل می دهد، و در اینجا دیگر ساعت کاری مهم نیست و برقکار هم انگیزه پیدا میکند که تا ساعت ۱۰ شب کار کند تا دستمزد بیشتری عایدش شود.

۴- تعیین دستمزد برقکار بصورت روز مزد

روش بعدی برای تعیین دستمزد برقکار به این صورت است که مقدار کار کم است و کارها بیشتر بصورت خورده کاری و پراکنده هستند که شما در همان ابتدای کار نمی توانید تخمین بزنید که این پروژه چه مدت زمان می برد. در این صورت میتوانید بصورت روزمزدی یا ساعتی از کارفرما مزد بگیرید.
فرضاً مدیر یک ساختمان می خواهد دستی به سر و روی برق مجتمع بکشد. و کلیدهای خراب را تعویض و سنسورهای معیوب را تعمیر یا تعویض کند. ولی خودش هم نمی داند که چه تعداد از کلیدها، چراغ ها و سنسور حرکتی خراب شده‌اند. و احتمال دارد که در میان کار، بعضی چیزهای دیگر یادش بیاید یا مثلاً برای بعضی قسمت‌ها چشم راه پله جدید نصب کند. در این صورت شما می توانید از ایشان بخواهید که بصورت روز مزد برایش کار کنید. و اگر قرار باشد که روز مزدی کار کنید باید از ساعت ۸ صبح تا ۵ بعد از ظهر (در بعضی شهرها تا ۴) در خدمت کارفرما باشید و هر کاری را که ایشان از شما خواست انجام دهید.
مبلغ روزمزد برای یک نفر برقکار ماهر در سال ۱۴۰۱ در شهرهای کوچک ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان و در شهرهای بزرگ ۶۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان است. دستمزد شاگرد وردست برقکار هم بسته به مهارتش ۱۵۰ تا ۲۵۰ هزار تومان است.

۵- تعیین هزینه سیم کشی ساختمان بصورت آیتمی

یک مدل دیگر از روش های قیمت گذاری و تعیین هزینه سیم کشی ساختمان ، بصورت آیتمی است. که کم کم دارد بین برقکارها جا باز می کند. از این مدل بیشتر برای پروژه های بزرگ مسکونی، یا اداری، یا تجاری و یا هتل ها استفاده می شود. به این صورت که مراحل انجام یک کار بزرگ را به آیتم های خیلی ریز تقسیم می کنند و برقکار به ازای انجام هر مقدار از این آیتم ها مزد دریافت می کند. مثلاً برای هر متر شیار زنی ۱۵۰۰۰ تومان، برای نصب هر عدد قوطی کلید برق ۲۳۰۰۰ تومان، برای نصب هر متر لوله پی وی سی برق ۶۵۰۰ تومان، برای رد کردن هر متر سیم داخل لوله ها ۳۵۰۰ تومان، برای نصب هر کلید یا پریز ۳۰۰۰۰ تومان و برای نصب هر سرپیچ لامپ ۲۰۰۰۰ تومان اجرت می گیرند. این عددهایی که گفته شد برای هر شهر اندکی متفاوت است و اتحادیه برق و الکترونیک هر شهر وظیفه دارد که در ابتدای هر سال این قیمت ها را مشخص کند، که به آن نرخ نامه برق ساختمان یا فهرست بهای دستمزد گفته می‌شود. مثلاً نرخ نامه شهر شیراز و اصفهان را که با جستجو در گوگل پیدا کرده‌ام در پایین برای شما قرار می دهم. اگر شما هم در گوگل سرچ کنید، شاید نرخ نامه شهر خودتان را پیدا کنید. در غیر اینصورت باید حضوراً به دفتر اتحادیه برق شهرتان بروید و نرخ نامه شهر خودتان را دریافت کنید و بر طبق آن از مشتری دستمزد بگیرید.

نرخ نامه خدمات برق ساختمان شهر اصفهان سال ۱۴۰۳

نرخ نامه خدمات برق ساختمان شهر اصفهان سال ۱۴۰۱

قیمت برقکاری شعله ای اصفهان سال ۱۴۰۱

لیست دستمزد برقکار بندر ماهشهر سال ۱۴۰۱

نرخ هزینه سیمکشی ساختمان بندر امام خمینی ۱۴۰۱

نرخنامه سیمکشی ساختمان شیراز سال ۱۳۹۸

اجرت تاسیسات برقی تهران ۱۳۹۸

مبلغ دستمزد برقکاری ساختمان اصفهان ۱۳۹۸

 

تقاضا: دوستان عزیز اگر نرخ نامه برق کشی شهر خود را دریافت کرده اید، ممنون میشوم با گوشی موبایلتان از آن عکس بگیرید و از طریق واتس آپ برای من ارسال کنید تا آن را در سایت قرار دهم تا همه کاربران از آن استفاده کنند. شماره واتس آپ ۰۹۱۹۴۰۵۳۸۵۳

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که از مغازه دار یا فروشنده ای درخواست تخفیف بیشتر کنید. در این صورت آقای مغازه دار یا فروشنده به برگه نرخ نامه اتحادیه که در گوشه ای از مغازه اش چسبانده است اشاره می کند و می گوید “ببینید من حتی از نرخنامه اتحادیه هم برای شما کمتر حساب کرده‌ام، لطفا بیشتر از این چانه نزنید”. خب شما هم همین کار را انجام دهید، از نرخنامه برقکاری شهرتان یک پرینت بگیرید و همراه خود داشته باشید تا مثلاً وقتی مشتری به شما می گوید”چه خبره برای نصب یک آیفون تصویری ۴۰۰ تومن می‌گیری؟؟؟!!! در اینصورت کافیست نرخنامه را به مشتری نشان دهید تا مطمئن شود که بیشتر از عرف بازار دستمزد نمی‌گیرید.

نکته: در تمام این ۵ مدل، هر گونه ماهیچه کشی و محافظت از لوله های برق از آسیب و سرقت آنها برعهده کارفرماست. این قیمت ها برای ساختمان های تا ارتفاع ۳ متر است و برای ساختمان های با سقف های بلندتر باید درصدی اضافه شود و وظیفه تهیه و نصب داربست یا چهارپایه برعهده کارفرماست.

مسابقه این هفته برای مقاله هزینه سیم کشی ساختمان:

همه ما قبول داریم که شغل برقکاری شغلی ست با دردسر زیاد و درآمد نسبتاً کم. بنظر شما یک برقکار یا نصاب سیستم های حفاظتی چه کارهایی می تواند انجام دهد که درآمدش بیشتر شود؟ و اینکه چطور می تواند پروژه های بیشتری را دست بگیرد بدون اینکه لازم باشد زیر آب سایر همکاران خود را بزند یا قیمت کارش را برای به دست آوردن یک پروژه پایین بیاورد؟
تنها کافیست چند تا از راه حل ها را نام ببرید. به کسی که بهترین راه حل ها را ارائه دهد یک نسخه از کتاب آموزش جامع برق ساختمان و سیستم های اعلام حریق یا کتاب آموزش آیفون های صوتی و تصویری، به انتخاب خودش هدیه داده می‌شود. و اگر شخص برنده همه کتاب ها را تهیه کرده باشد مبلغ کتاب به او داده خواهد شد. به نمایندگی از تمام دوستان، نفر برنده را بنده، مهندس سعادت‌پور و مهندس شیخ ‌انصاری انتخاب می کنیم.

پیوست در تاریخ ۱ اسفند:

برنده این مسابقه آقای مجتبی نقوی انتخاب شد. چون به مواردی بیشتری اشاره کرده و نظرات ایشان مورد تایید ما است. پاسخ ایشان به شرح زیر بود.

سلام و احترام
من فکر میکنم اولین چیزهایی که نیازه تا به اهداف ذکر شده برسیم علاقه مهارت و دقت هست وقتی این عوامل رو در خودمون پرورش بدیم با یک برنامه ریزی دقیق و بازاریابی با استفاده از روش های نو مثل پنل های ارسال پیامک، ایجاد سایت یا وبلاگ و کانال های شبکه های اجتماعی و یا تبلیغات خلاقانه مثل چاپ روی لیوان میتونه خیلی تاثیر گذار باشه. خیلی مهمه که به کارمون علاقه داشته باشیم و اونو با منت و از سرناچاری انجام ندیم. وقتی علاقه داشته باشیم شک نکنید میریم دنبال یادگیری و افزایش مهارت و به روز کردن دانشمون و استفاده از بهترین روشهای انجام کار. حالا وقتی مهارت رو بدست آوردیم باید اونو با دقت اجرا کنید تو این مرحله ما وارد یک فضای رقابتی بین خودمون و همکارا میشیم و همیشه قیمتی به کارفرما بدیم که ارزش مهارت و دقتمون کم نشه و بازار رو برای همکارامون هم خراب نکنیم. وقتی اونا هم متوجه این موضوع بشن که ما کارهامون رو به بهترین روش اجرا میکنیم مطمئنا کار رو به قیمت معقولانه ای به ما میدن. حفظ مشتری هم نکته خیلی مهمی هست. خیلی جاها دیدم که برخی همکارا از انجام پروژه های کوچیک یا حتی خرده کاری ها کناره گیری می‌کنند در حالی که برقکار باید همیشه حاضر باشه و برای مشتری وقت و ارزش قائل باشه چه بسا نیاز مشتری تعویض یه فیوز یا سرپیچ باشه و خیلی خوبه اگر بتونیم یک اکیپ فعال و متخصص درست کنیم و تبلیغات مستمر داشته باشم.
با تشکر

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://amoozesh-bargh.ir/?p=6532
اشتراک گذاری:
مهندس مرادی
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

130 نظر در مورد هزینه سیم کشی ساختمان و دستمزد برقکار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سلام دوست عزیز خسته نباشید زحمت کشیدید بابت نگارش این مطلب، ولی قیمتها شوخی مهندس، کارگر سر فلکه الان بیشتر مزد میگیره نسبت به این قیمتها، استاد کار واقعی برق با تجربه ده سال به بالا که کار استاندار تحویل بدهد قیمت جوری نباشه روزی ۷۰۰،۸۰۰کار بکنه یعنی…
    لطفا ارزش قاعل بشید برای این رشته و قیمتها را اصلاح بکنید،تحقیق بکنید در رابطه با اجرتهای کارهای دیگه ساختمان متوجه میشید قیمتهای درج شد در این مطلب حداقل باید دو برابر شود، موقعی که سیم جفتی ۱۰۰هزارتومن بود اجرت سیم کشی متری ۲۰۰ تومن بود حداقل، الان که ۸۰۰هزارتومن شده به نسبت همون قدر تورم هم به اجرت میخوره، و کار کردن زیر قیمت یعنی حمالی کردن و ظلم کردن به خود حداقل…
    موعید باشید

    ۲

    1. سلام نوید جان کاملاً با شما موافقم. این ها قیمت هایی هست که اتحادیه برای برقکاران ارائه داده. ولی همیشه قیمت های که توسط اونها ارائه میشه از تورم عقب تر هست و الان برقکاری که ۱۰ سال تجربه داره می دونه که نباید با قیمت ها کار کنه. امیدواریم این قیمت ها برای سال ۱۴۰۰ اصلاح بشه.

      ۱

    1. سلام آقا محمد، یکی از نرخ نامه های بالا رو دانلود کنید و نرخ هر مورد رو پیدا کنید و در نهایت جمع کل بزنید.

      ۷

  2. با این وضعیت تورم با این قیمتای مسخره مگه میصرفه؟
    الان یه کاشی کار ساده زیر ۴۰تومن کار نمیگیره یا گچکار ویا ….
    برقکار چرا انقد مظلوم وبیچاره هستش

    ۵

  3. ۱. سلام آقای مهندس
    قیمت کابل کشی روکار سوله هر متر چقدر میاشه بانصب کلید و پریزروکار ونصب چراغ های قابلمه ای اجرتش چقد میشه
    لطف کنین راهنمایی کنید

    ۴

  4. سلام من یک ساختمان۵طبقه دارم برقکاری انجام میدم بصورت زیربنایی هرطبقه۱۳۰متره.میخواستم بدونم که پارکینگ وپشت بام وراه پله چطوری محاسبه میشه قیمتش کلا همان ۱۳۰متردر۵طبقه ضرب میشه یا راه پله وپارکینگ وپشت بام کل لوله گذاری که کردم بایدمتراژ درقمیمته زیربنا ضرب کنم واینکه ۵طبقه ۶طبقه محاسبه مبشه

    ۵

    1. سلام. اگر کار شعله ای باشه دیگه لوله گف جدا حساب نمیشه.
      بله چراغ توکار هزینه نصبش جداست. در مدل شعله ای فقط یک سرپیچ معمولی مد نظر هست.

      ۴

  5. خواهشمندم اجرت برقکاری بصورت متر زیربنا را درسال ۹۹ مشخص کنید و درلیست سال ۹۹ قرار دهید.
    و اما بنده یک کاری را اجرا کردم ساختمان ویلایی زیربنا حدود ۱۳۰متر وحیاط هم بیشتر از ۳۰۰ متر ویک انباری هم تقریبا” ۳۰متر وبه اضافه سیم کشی جهت دوربین مداربسته ودزدگیر رانیز انجام داده ام این کار را چگونه حساب کنم .لطفا” جواب دهید

    باتشکر:

    لایک

    1. سلام. قیمت هایی که در بالا میبینید برای سال ۹۹ هستند.
      ۲- قبل از اینکه برقکشی این ساختمان رو انجام بدید باید با مالک تفاهم میکردید. ولی بسته به اینکه در کدام شهر هستید قیمت ها متفاوته.
      در کل بهتره ۱۶۰ متر رو بصورت متر زیربنا طبق قیمت شهر خودتون انجام بدید. سیمکشی دوربین مداربسته رو بصورت آیتمی طبق نرخ نامه های بالا انجام بدید. حیاط رو هم اگر پایه چراغ نصب کردین و کابل کشی کردین، بصورت آیتمی حساب کنید.

      لایک

  6. سلام
    قيمت اجراي منزل ويلايي
    ١٤٠ متر بناي و ٥٢٠ متر محوطه مجموعا ٦٦٠ متر مربع بصورت اجرت دستمزدي متر مربعي چگونه ميشود
    بنا هر متر مربع ؟
    محوطه هر متر مربع ؟

    ۵

  7. باسلام خدمت شماعزیز وخسته نباشیدهزینه سیم کشی ونصب چراغ جهت نمای ساختمان هردوطرف ساختمان بی زحمت می فرماییدچقدر است ممنون ازشمابرادربزرگوار

    ۵

    1. سلام جناب خلیلی، یکی از نرخ نامه های بالا رو دانلود کنید و ریز قیمت ها رو نگاه کنید، چون بسته به هر شهر متفاوته.

      ۱۷

  8. سلام اقای مرادی خوبید
    وقت شما بخیر
    ببخشید .میخواستم بدانم کابل کشی هر مترش دستمزد دارد؟
    جدای از دستمزد نصب چراغ هست دست مزد کابل کشی؟

    ۱۹

    1. سلام. مرسی. اگر بصورت آیتمی کار رو برداشتید بله اجرت کابل کشی جداست، ولی اگر بصورت شعله ای یا متر زیربنا کار رو برداشتید خیر، کابل کشی جدا نیست.

      ۲۱

  9. سلام مهندس الان در حال حاضر برقکاری زیر بنا متری چقدر است از صفر تا صد با هالوژن و نور مخفی و نصبیات و بدون هالوژن و نور مخفی ونصبیات ممنون

    ۴

    1. با درود و تشکر از محبت و همکاری شما ممنون میشوم اگرنحوه محاسبه قیمت سیمکشی در محوطه,حیاط راه پله و پارکینگ و همچنین نور پردازی نمای ساختمان را بصورت زیربنای ساختمان اعلام بفرمایید.و هم سیمکشی دوربین مداربسته وسیستم اعلام حریق.بینهایت سپاسگذارم.

      ۵

      1. سلام. ممنونم از شما. یکی از نرخ نامه های بالا رو دانلود و مطالعه کنید. این موارد داخل نرخ نامه ها هست.

        ۵

  10. سلام من در کرج ناظر برق ساختمان هستم میخوام برای ساختمان هایی که گرفتم برقکار خودمو بذارم خواستم بدونم آیا قراردادو خودم باید با مالک ببندم ؟ بابرقکار درحالتی که ابزار خودم نداشته باشم چطور باید حساب کنم ؟ اگه ابزار کار از خودم باشه باید با برقکار چطور حساب کنم؟ اجرای همبندی جزو کار برقکاره اگر بخوام همبندی را اجرا کنم البته بکمک برقکار اجرتش چقدر میشه؟

    ۶

    1. سلام مهندس جان. بله اینطوریه که باید خودتون با مالک قرارداد ببینید. و بعدش شما با برقکار یک قرارداد جداگانه ببینید. قبل از اینکه با برقکار قرار داد ببنید حتماً بروید و چند تا از کارهاش رو ببینید.
      معمولاً ۲۰ تا ۳۰ درصد از کل هزینه برقکاری برای شماست و الباقی برای برقکار.
      معمولاً اینجوریه که اگر کار رو بصورت متر زیر بنا به برقکار بدین، برقکار خودش باید همه ابزارکارها رو بیاره. ولی برای برقکارهای روزمزد ابزارکار با شماست.
      اجرای همبندی با مهندس سازه ست. ولی اگر توان انجامش رو دارید ولی برقکار شما هیچ دانشی در این مورد نداره، این رو باید توافقی حساب کنید، مثلاً روزمزد هم می تونید با همدیگه کنار بیاید. برای امسال روزمزد حدوداً ۳۰۰ تومن هست.

      ۱۹

  11. سلام خدمت آقای مهندس

    میخواستم بدونم هزینه برق شی یه واحد بالای ۱۰۰متر زیر بنا رو به صورت زیربنا ،متری چند برقکشی کنیم؟

    ممنون

    ۴

  12. سلام. بنده اوستاکار برق ساختمان هستم در اهواز کار میکنم صحاب کارم روز مزد بهم میده روزی ۷۰ تومن ..روز مزد اوستاکار برقکار چقدر هست؟ تایم کاریم از ساعت ۸ صبح هست تا ۴ نیم

    ۱

    1. سلام کاری ندارم ولی خیلی نامرده که داره بهت ۷۰ تومن میده … کارو یادگرفتی کامل داداشم مستقل شو حتی یه کار کوجیک

      ۴

شروع گفتگو در واتساپ
1
آیا نیاز به کمک دارید؟ چت واتساپ
خانم داوودی آنلاین است.
سلام. داوودی هستم، مدیر فروش
هر سوالی که در مورد نحوه خرید کتاب ها و دوره های آموزشی دارید، بنده درخدمتم.
شماره واتساپ: 09194053853