0
0

روش اجرای نور مخفی

38426 بازدید

روش اجرای نور مخفی :

روش نصب نورمخفی با انواع شیلنگ نورانی ، ریسه ال ای دی ، LED تخت ، ریسه اس ام دی (SMD) تقدیم شما دوستداران برق ساختمان

نور مخفی

 

در واقع نورمخفی به اجرای هر نوع نور پردازی گفته می شود که منبع تولید نور، به صورت مستقیم دیده نشود و فقط نوری که ایجاد می کند به چشم ما برسد. چیزی که این روزها به اسم نور مخفی در بین مردم و برقکارها رواج دارد بیشتر با استفاده از شیلنگ های نورانی در سقف ها و داخل گچبری ها اجرا می شود. هم اکنون انواع مختلفی از این شیلنگ های نورانی در بازار به فروش میرسد. که ما در این پست قصد معرفی چند نمونه پرکاربرد از آنها را داریم.

 

الف- ریسه اس ام دی صد متری :

این مدل از شلنگ نورانی که در بازار به ریسه اس ام دی معروف است، این روزها بیشترین کاربرد را دارد. از خصوصیات این مدل که باعث پرطرفدار شدن آن شده است می توان به موارد زیر اشاره کرد.

ریسه اس ام دی

 

۱- نور شفافی دارند.

۲- برق مصرفی بسیار کمی دارند.

۳- در انواع رنگهای قرمز، آبی، زرد، سفید، سبز در بازار موجود است.

۴- در حلقه های ۱۰۰ متری در بازار موجود است که این طول زیاد می تواند سرعت اجرای کار را بالا ببرد.

۵- با برق ۲۲۰ ولت DC کار می کند. ولی اگر آن را مستقیم به برق شهری وصل کنید هیچ اتفاقی نمی افتد، فقط در این صورت مقداری لرزش در نور آنها مشاهده می کنید.

۶- به غیر از قسمت ابتدا و انتهای آن، بقیه قسمت ها ضد آب است.

۷- برای جاهایی مثل اتاق خواب که نیاز به نور کمتری دارید، می توانید از مدل کم تراکم آن، که قیمت پایین تری هم دارد استفاده کنید.

۸- ترانس آنها کوچک و بسیار ارزان قیمت، نسبت به مدل های دیگر است.( حدوداً ۴۰۰۰ تومان)

۹- تمام قسمت های آن به یکباره نمی سوزد و بعد از یکی دو سال، تنها قسمت هایی از آن می سوزد که آن هم قابل تعمیر است. ( معمولاً اگر بسوزد، یک متر از آن می سوزد که می توانید آن یک متر را قطع کنید و بعد با سوزن های رابط یک متر دیگر از ریسه را جایگزین آن کنید)

 

معایب : فقط مجاز هستید که آن را در فواصل یک متری قطع کنید.( اگر به اشتباه آن را از محل های مشخص شده قطع نکنید، یک متر از آن خواهد سوخت). اگر فرضاً برای زیر یک سقف، مقدار ۵.۵ متر از آن را لازم دارید، بهتر است مقدار ۶ متر از آن را جدا کنید و سپس روی نیم متر اضافی را با چسب برق بپوشانید.

 

قیمت این مدل در بازار (بسته به تراکم اس ام دی های روی آن) حدوداً متری ۵۰۰۰ تومان است.

این مدل برای اجرا در سقف های کاذب، ابزارهای گچی و گچبری ها بهترین گزینه است.

برای این مدل از منبع تغذیه هایی که در پایین مشاهده می کنید استفاده میشود. فرقی نمی کند که طول ریسه شما چقدر باشد، این منبع تغذیه می تواند از یک متر تا صد متر از این مدل ریسه را روشن کند.

 

منبع تغذیه

کافی است آن سمت از ترانس را که دارای دوشاخه برق است، به برق شهری وصل کنید و سمت دیگر را با سوزن های رابط به شلنگ نورانی وصل کنید. اگر بعد از فرو کردن سوزن های رابط، شلنگ نورانی روشن نشد، مطمئنن جای سیم های مثبت و منفی را اشتباه زده اید.

  • نکته: ترانسی که در تصویر بالا می بینید بسیار حساس هستند و با کوچکترین کنتاکت می سوزند و بعد از آن هر بار که آنها را به برق بزنید فیوز آن قسمت از ساختمان می پرد. در صورتی که از روی ظاهر ترانس مشخص نیست که آن ترانس سوخته است.
  • نکته: زمانی که ترانس برق دارد، ترانس و سوزن های رابط را دستکاری نکنید. با کوچکترین دستکاری یا ترانس یا شلنگ نورانی خواهد سوخت. ابتدا برق را قطع کنید سپس عمل مورد نظرتان را انجام دهید.
  • نکته: شلنگ های نورانی به خاطر جنسشان، دارای قوام هستند و در گوشه سقف ها که می خواهید آنها را خم کنید و بچرخانید، کمی کار شما را دشوار می کنند و آن طوری که دوست دارید نمی ایستند. به شما پیشنهاد می کنیم که دو سه دقیقه قبل از نصب ریسه، تمام حلقه ریسه را به مدت دو تا سه دقیقه روشن کنید و اجازه دهید تا کمی ریسه گرم شود، این گرم شدن باعث لخت شدن و شل شدن ریسه می شود که می تواند در سرعت اجرای نصب ریسه خیلی به شما کمک کند.
  • نکته: در بعضی قسمت ها این مدل ریسه ها به پشت می افتد که باعث ایجاد سایه و نازیبایی کار شما می شود. می توانید از میخ دوپا برای ثابت کردن آنها استفاده کنید.

 

ب- ریسه SMD پنج متری:

این مدل از ریسه ها که تصویر آنها را در پایین مشاهده می کنید مقداری مزیت و مقداری کاستی نسبت به مدل قبلی دارند، که آنها بر می شماریم.

 

ریسه SMD

ریسه SMD

 

۱- این مدل از ریسه های نور مخفی را می توانید از هر جایی که بخواهید قطع کنید، بدون اینکه به بقیه ریسه آسیب وارد شود (البته به فاصله هر سه عدد SMD).

۲- در حلقه های پنج متری در بازار موجود است. و اگر بخواهید طولی بیشتر ۵ متر را داشته باشید، باید دو قسمت را به هم لحیم کنید. ( پس برای اجرا در مسافت های بلند وقت بیشتری از شما می گیرد)

۳- در انواع تراکم ها در بازار موجود است.

۴- برق مصرفی آنها ۱۲ ولت DC است. پس نیاز به منبع تغذیه ۱۲ ولت هم دارید.

۵- از مدل قبلی، اندکی کوچکتر و نازکتر و سبکتر است (Size:5000mm*10mm*5mm). پس این مدل برای نصب در زیر کابینت ها و جاهایی که قرار است ریسه نور مخفی را با چسب به محل مورد نظر بچسبانیم مناسب تر است.

۶- قیمت این مدل هم در بازار حدوداً متری ۵۰۰۰ تومان است.

۷- در رنگ های سفید، قرمز، زرد، آبی، سبز موجود است.

۸- درجه حفاظت آنها IP67 است. پس به غیر از ابتدا و انتها، بقیه قسمت ها ضد آب است.

۹- توان مصرفی آنها ۱۴ وات است.

 

 

ج: LED خطی تخت ( LED LINEAR SMD ) :

نوع سوم که به ال ای دی های تخت معروف هستند را در تصویر پایین می بینید.

 

LED تخت

LED تخت

 

۱- این مدل هم با منبع تغذیه ۱۲ ولت DC کار می کند.

۲- از تراکم ۱۵ عدد تا ۶۰ عدد در هر متر موجود است.

۳- برخلاف سایر مدل ها ضد آب نیست.

۴- اگر اجرای صاف و مستقیم نور مخفی برایتان مهم است ( مثل زیر کابینت ها و داخل باکس های ام دی اف ) این مدل بهترین گزینه است.

۵- این مدل در اندازه یک متری در بازار موجود است که برای طول های بالاتر باید چند تکه از آنها را به همدیگر لحیم کنید.(پس نصب آنها وقت گیرتر از سایر مدلهاست)

۶- در رنگهای قرمز، آبی، سبز، زرد و سفید موجود است.

۷- این مدل را هم می توانید از هر جایی که نیاز داشتید قطع کنید.( البته به فاصله هر سه عدد SMD )

 

اگر قصد نصب این مدل smd را دارید و با توجه به محل نصب، امکان استفاده از چسب وجود ندارد، ریل های زیر بهترین گزینه هستند. زیرا می توانید ابتدا ریل ها را به محل مورد نظر پیچ و رول پلاک کنید و سپس smd شاخه ای را در داخل آن قرار دهید. در ضمن این ریل ها قابلیت خنک کردن smd را نیز دارند. پس در افزایش طول عمر آن تاثیر مثبتی دارند.

هیت-سینک-smd

هیت-سینک-smd

 

در ضمن برخی از این مدل ریل ها (هیت سینک ) دارای یک قاب از جنس طلق هستند که باعث پخش شدن و یک دست شدن نور اس ام دی ها خواهد شد.

 

 

 

چ: شیلنگ ال ای دی :

این مدل از قدیمی ترین مدل شیلنگ های نورانی است که تصویر آن را در پایین مشاهده می کنید.

شیلنگ نورانی

شیلنگ نورانی

 

۱- فناوری ساخت آنها برخلاف سه مدل قبلی LED است نه SMD . پس برق بیشتری مصرف می کنند.( حدوداً دو تا سه وات در هر متر)

۲- قیمت آنها در بازار حدوداً متری ۳۰۰۰ تومان است.

۳- همانند مدل اول، با برق ۲۲۰ ولت DC کار می کنند.

۴- شفافیت نور آنها از سایر مدل ها کمتر است.

۵- در طول های ۱۰۰ متری در بازار موجود است.

۶- فقط مجاز هستید که آن را در فواصل یک الی دو متری قطع کنید.

۷- نور آن از سایر مدل ها کمتر است.

از آنجایی که این مدل از شلنگ نورانی دارای یک نور کدر و ناهمگون بوده و در بعضی قسمت های سقف ایجاد سایه می کند، ما استفاده از آن را برای داخل گچ بری ها و سقف پیشنهاد نمی کنیم. ولی استفاده از آن برای بعضی مراسمات، بر سر در مساجد و یا تزئین درخت ها، به خاطر قیمت پایین، می تواند گزینه مناسبی باشد. در ضمن یکی از مهمترین مزیت های این شلنگ نورانی نصب سایر مدل ها این است که اگر از آنها برای تزئین اشیائی مثل درختان استفاده کنید، چشم ببینده از هر طرفی که به آنها نگاه کند، می تواند نور آنها را ببیند، ولی سایر مدلها اگر از پشت به آنها نگاه شود، نوری از آنها دیده نمی شود.

 

ح- ریسه LED سوزنی:

از این مدل ریسه برای نور مخفی استفاده نمی شود ولی چون می توان آن را دسته ای از ریسه های ال ای دی به حساب آورد، این مدل را هم در اینجا معرفی می کنیم.

رشته led

رشته های ال ای دی رنگی

از این مدل ریسه ها برای تزیین قسمت هایی استفاده می شود که ببننده بتواند به صورت مستقیم منبع نور را ببیند. از این چراغ ها برای تزئین اتاق عقد در عروسی ها، تزئین درختان و بوته های گل و گیاه استفاده می شود. در تصویر زیر یک نمونه استفاده از این ریسه ها را مشاهده می کنید.

ریسه های led برای نورپردازی

 

 

آیا این مطلب برای شما جالب بود؟؟؟ ما در نگارش کتاب آموزش برق ساختمان و سیستم های اعلان حریق سعی کرده ایم تمام محتوای این کتاب اینگونه باشد. پس اگر از علاقه مندان برق ساختمان هستید سری هم به این محصول آموزشی بزنید و همین الان آن را دانلود کنید.

 

چند نمونه از کارهای اجرا شده با شیلنگ های نورانی را در تصاویر پایین مشاهده می کنید.

نور مخفی در گچ بری پذیرایی با استفاده از ریسه smd صد متری:

نور مخفی سقف

 

نور مخفی در گچ بری پذیرایی با استفاده از ریسه smd صد متری:

نور مخفی سقف کاذب

 

یک نمونه از اس ام دی خطی تخت که در زیر کابینت ها در آشپزخانه نصب شده اند.

چراغ زیر کابینت

یک نمونه از اس ام دی توضیح داده شده در قسمت ب یا ج که در زیر کابینت ها در آشپزخانه نصب شده اند.

چراغ های ال ای دی زیر کابینت

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://amoozesh-bargh.ir/?p=382
اشتراک گذاری:
مهندس مرادی
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

558 نظر در مورد روش اجرای نور مخفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سلام من میخوام تو سقف کاذب هالوژن نصب کنم و کار اولم هستش.یکی میگفت اول فریم بزار بعد هالوزن بزار.میشه یه توضیحی بهمراه عکس قرار بدید و فریم و قاب و سیلندری رو معرفی کنید.
    یه جا رفتم گفتم فریم میخوام یه تیکه لوله بخاری به طول ده سانتی آورد میگفت اول اینا رو کار بزار بعد هالوژن رو قرار بده.

    ۱

    1. ابوالفضل جان سلام. بهترین و سریعترین راه اینه که شما اول فریم هالوژن رو نصب کنید و بعد از گچ کاری قاب و خود هالوژن رو نصب کنی.
      بعضی ها بعد از گچ کاری هم اقدام به نصب هالوژن می کنن. به این صورت که با گردبر سقف رو سوراخ می کنن و بعدش هالوژن رو نصب می کنن. که ما روش اول رو پیشنهاد می کنیم.
      ولی از من به شما نصیحت، دیگه از اون آقایی که گفته لوله بخاری بزار مشورت نگیر.

      ۳

  2. سلام
    من چهار شاخه ال ای دی ۵۶۳۰تخت خریدم و اونا رو به یه آداپتور ۱۲ ولت ۱۰ آمپری وصل کردم…. خیلی نورش خوبه و زیاده. از طرفی خیلی هم داغ میشه… آیا آداپتور ۱۰ آمپری براش زیاده یا اینکه این گرما چیز طبیعی هست؟

    ۳

    1. سلام آقای شفیعی. خیر. علت داغ شدن LED ها، دادن آمپر زیاد به اونها نیست. LED ها به اندازه ای که نیاز دارن از اون ۱۰ آمپر بر می دارن.
      مقداری گرما در LED ها طبیعیه. ولی اگه داغ شدنشون غیر طبیعیه می تونید از هیت سینک هایی که در بالا توضیح داده شده استفاده کنید.

      ۲

  3. سلام و خسته نباشید مشکل نصب ریسه های rgb که قابلیت تغیر رنگ دارن دارم اگر بخوایم بیشتر پنج متر مثلا بیست متر نصب کنیم باید یک ماور ۱۲ ولت ۱۵ امپری داشته باشیم و سه عدد امپلی یا همون تقویت کننده میخواستم بدونم قانون نصب این ریسه ها چیه مخصوصا طریقه نصب امپلی من یک جا نصب کردم هر تکه شدت رنگاش فرق میکرد تازه بعضی تکه های پنج متری که به هم وصل کرده بودم داخل یک تیکه چند رنگ متفاوت بود مثلا یک مترش بنفش شده بود یک مترش صورتی میخواستم علتش بدونم ممنون از راهنمایتون و اگر لطف کنید مدار سیم کشیش دقیقش بفرستید ممنون میشم چون امپلی نصبش مثبت و منفی و وردی و خروجی داره با تشکر

    ۱

    1. درایورهایی که تویه بازار هست معمولاً ظرفیت آمپردهی شون اون چیزی نیست که روی اونها نوشته. و حتی در یک برند خاص، مقدار جریانی که میشه ازشون گرفت متفاوته. پس بهتره که برای یک rgb پنج متری از یک تقویت کننده جدا استفاده کنید. نقشه سیم کشیش رو سعی می کنیم تا چند روز آینده در سایت قرار بدیم تا بقیه دوستان هم استفاده کنن.

      ۳

    1. سلام. اگه مطمئن هستید که خود smd سالمه پس درایور سوخته. متاسفانه اونها قابل تعمیر نیست و باید یکی نوشو بخرید.

      ۳

        1. سلام. اگه قراره زیر پله ها نو مخفی کار بشه. بهتره که سیم برق اونها قبل از نصب پله ها کار گذاشته بشه. البته خیلی از جاها بعد از نصب پله هم این کار رو می کنن، ولی چون مقداری از سیم ها رو کار میشه، دیگه اون قشنگی که باید رو نداره.
          بهتره برای پله هایی نورمخفی کار گذاشته بشه که زیرش لبه داره. تا وقتی شلنگ نورانی زیرش نصب میشه، خود شلنگ نورانی پیدا نباشه و فقط نورش دیده بشه.
          سیم کشی شون هم به این صورته که یک سیم رو به صورت سری در زیر تمام پله ها بچرخونید و انتهای اون رو به داخل یک باکس (چیزی شبیه جعبه فیوز) ببرید تا بعدا بتونید منبع تغذیه رو اونجا نصب کنید.

          ۱

  4. سلام ما برای سقف و روی ویترین از لامپ های ال ای دی خطی با ریل استفاده کرده ایم .
    یه اداپتور فن دار ۱۲ ولت ۲۰ آمپر استفاده کردیم برای تغذیه ی برق
    تعداد کل ال ای دی ها ۱۸ متر شده
    ولی به طور غیر معمول ریل و ال ای دی داغ می شه.
    مشکل چیه به نظر شما ؟

    ۱

    1. سلام. این داغ شدن در چه حدیه؟ یعنی به مقداری هست که نشه به اونها دست زد؟
      این کار رو هم انجام بدید که نصف ال ای دی ها رو از مدار خارج کنید. یعنی آداپتورتون فقط برای تغذیه ۹ تا از LED ها باشه. ببینید آیا باز هم داغ میشن.
      آخه بعضی از ال ای دی های خطی تویه بازار هست که تا ۱/۴ آمپر هم جریان میکشه.
      اگر انجام دادین و باز هم به همون اندازه داغ شدن (یکم نه زیاد) این مقدار گرما طبیعیه.
      در ال ای دی ها معمولاً زمانی که جریان کافی بهشون نمیرسه خیلی داغ میشن.

      ۳

  5. سلام، خسته نباشید

    برای smd خطی تخت، که تو هر خط ۷۲ تا smd داره
    چه نوع سوئیچینگی با چه آمپری استفاده بشه بهتره

    اگه بخوایم سه تا خط رو باهم و به صورت جداگونه استفاده کنیم از چه آمپری استفاده کنیم ؟
    ممنوت

    ۱

    1. سلام . مرسی. برای یک دونه SMD خطی تخت از یک منبع تغذیه سویچینگ ۱۲ ولته یک آمپر استفاده کنید. البته بعضی مدلها هم تویه بازار هست که تا ۱.۲ آمپر جریان میکشه. ولی بیشتر اونها ۸۰۰ میلی آمپر هستن.
      و برای سه از اونها از ۱۲ ولته ۳ آمپر استفاده کنید. در ضمن اگر از آمپرهای بالاتر هم استفاده کنید مشکلی برای smd پیش نمیاد. ولی ولتاژ باید حتماً ۱۲ ولت باشه.

      ۳

  6. با تشکر از راهنمایی مفید تان امکان استفاده از ترانس یا چیز دیگری به جای منبع تغذیه هست چون این جای که من هستم منبع تغذیه برای ریسه وجود ندارد منظورم ریسه ال ای دی هست ممنون از لطفا شما

    ۳

    1. سلام. خیر.
      داخل اون منبع تغذیه ها چهار عدد دیود هست که معمولا اون ها می سوزه. اگه بتونید اونها رو تهیه کنید می تونید تعویض کنید. ولی قیمتش بیشتر از یک منبع تغذیه نو تموم میشه.

      ۳

  7. با سلام مجدد
    حتما نوع ریسه را از نوع آر جی بی میخوام که بشه با ریموت کنترل رنگ کرد.
    ایا نیاز به تقویت کننده هم هست؟

    ۱

    1. سلام. اگر از نوع آر جی استفاده می کنید. مقدار جریان مصرفی اون رو از فروشنده سوال کنید چون در بعضی مدلها مقدار مصرف و جریان اونها تفاوت داره.
      بعضی از مدلها نیاز به تقویت کننده داره و بعضی ها خیر. اگه لازم باشه در زمان خرید در پک اون محصول به شما داده میشه.

      ۹

  8. سلام مهندس جان
    من یه نمونه گره مشبک جنس ام دی اف دارم،(دو تا ام دی اف رو مجسم کنید که با سی ان سی داخلش یه سری گلبرگ و اینجور چیزا درآوردم،یعنی مشبکه،داخل یکی از ام دی اف هاروشیار دادم واسه نصب نور مخفی که وقتی دوتا ام دی اف را روی هم میزارم با یه فاصله هوایی کم نور از قسمتای مشبک بزنه بیرون .
    حالا سوال من اینه که از کدوم نوع استفاده کنم،واسه بحث مسافت و افت ولتاژ و آمپر مورد نظر چجوری حساب کنم.
    نوع ریسه رو آرجی بی میخوام و مشکل اولیه ام اینه که نقوش داخلش صاف نیست و تماما به صورت کمان دایره ان و مشکل بعدیم محدودیت عمق نصب که عمق شیار نصب ریسه حداکثر هفت میلیمتره
    امکانش بود عکسش رو میفرستادم.
    با تشکر

    ۳

    1. سلام آقا سعید. با این توصیفاتی که فرمودین. شما باید از ریسه نوع ب که در قسمت بالا توضیح داده شده استفاده کنید. چون هم به راحتی خم میشه و هم اینکه نازک تر از بقیه مدلهاست. البته نوع آر جی بی اون یک کوچولو کفلت تره.
      برای هر پنج متر از این ریسه ها از یک منبع تغذیه دوازده ولته دو آمپر استفاده کنید. و اگه منبع تغذیه نزدیک این نور مخفی شما باشه، نیازی به وارد شدن به بحث مسافت و افت ولتاژ نیست.

      ۳

  9. با سلام من از مورد اول دارم استفاده می کنم برای مغازه ولی در مورد یک قسمت از مغازه دچار مشکل شدم هر چی منبع تغذیه داشتم فکر کنم سوخته و امکان تهیه اش رو ندارم چون اینجا موجود نیست ولی بیشتر دنبال دلیل سوختن اش هستم من متوجه مثت و منفی تعذیه و یا شیلینگ نمی شوم لطفا راهنمای بفرماثید ممنون

    ۷

    1. سلام.
      زمانی که سوکت و سوزن های ارتباطی رو به شیلنگ نورانی وصل می کنید و ترانس رو به برق می زنید. اگه روشن شد که درست وصل کردین ولی اگه روشن نشد، نباید اون رو در حالت روشن دست کاری کنید، چون منبع تغذیه اونها سریع میسوزه. باید ابتدا اون رو از برق خارج کنید و بعد جای خارهای سوکت رو برعکس کنید و دوباره به برق وصل کنید.
      یک دلیل دیگه هم اینه که وقتی چندین بار سوزن های ارتباطی رو به داخل شیلنگ نورانی فرو می کنید، جای سوزن ها جا باز میکنه و باعث از هم پاشیده شدن سیم های داخل شیلنگ نورانی میشه. در این صورت هم ترانس می سوزه. بهتره یک سانتی متر از شلنگ نورانی رو قطع کنید و دور بندازید و دوباره امتحان کنید.

      ۶

  10. باسلام وارادت خدمت جناب مهندس : درخصوص استفاده از ریسه های اس ام دی چند سوال داشتم

    ۱ – درنمای ساختمان که دارای باکسهای مختلف است وباکسها از هم جدا هستند آیا برای هر یک از باکسها نیاز به یک منبع تغذیه است یا همه باکسها بصورت سری به هم وصل میشوند واز یک منبع تغذیه استفاده میشود.

    ۲- جای قرار گیری ریسه درباکسهای نمای ساختمان درقسمت کف باکس است یادر قسمت بالایی باکس.

    ۳- ریسه ها در نمای بیرونی به چه وسیله ای مهار میشوند . بوسیله چسب یا …..

    باتشکر وسپاس

    ۳

    1. سلام. دوست عزیز.
      آیا می خواهید از شیلنگی های تخت قسمت الف استفاده کنید؟
      یک منبع تغذیه می تونه تا ۱۰۰ متر از اون مدل شلنگ نورانی رو هم جواب بده. ولی چون باکس ها از همدیگه جدا هستند و شما در هر باکس نیاز به “سوکت و سوزن اتصال” برای وصل کردن سیم ها به شیلنگ های نوارانی دارید. و چون “سوکت و سوزن اتصال ” به صورت جدا در بازار فروخته نمیشه. شما مجبورید برای هر باکس از یک منبع تغذیه جدا استفاده کنید.
      همون طور که در تصویر زیر می بینید “سوکت و سوزن اتصال” به منبع تغذیه چسبیده و به صورت جدا در بازار فروخته نمی شه.
      منبع تغذیه شلنگ نورانی
      پیشنهاد میکنیم سوزن ها رو مستقیم و بدون سوکت به داخل سیم های برق فرو نکنید. چون از یک مدت جدا میشه و به دردسر می افتید.

      ۲- اگر شلنگ نورانی دیده نمیشه ،هم می تونیددر سمت بالا نصب کنید و هم در کف باکس. ولی اگر دیده میشه، فقط در کف باکس نصب کنید.

      ۳- ریسه های که در کف هستند نیاز به مهار کردن ندارند. ( البته بسته به اون باکس هایی که می فرمایید) .ولی ریسه های سمت بالا باید با چسب و در بعضی جاها که راه میده با پیچ و رول پلاک نصب بشه( پیچ ها زیر ریسه قرار می گیره و ریسه می افته روی پیچ)

      ۱

    2. با عرض معذرت من وقتی میخوام امتحان کنم جرقه میزنه و فیوز میسوزه و امکان تعویض مثبت و منفی را به من نمی ده البته قبل از تقویض برق را قطع میکنم ولی تا میخوام دو شاخه را به برق بزنم فیوز میسوزونه و اینکه اگز ۱سانت قطع کنم یه مشکل نمیخوره ؟چون فکر کردم باید ۱متر به ۱متر قطع بشه
      ؟

      ۹

      1. سلام آقا جاوید. به این خاطر فیوز می پره ، چون شما از ترانس سوخته استفاده می کنید.
        این رو به خاطر داشته باشید که بعد از کوچکترین جرقه ای، ترانس می سوزه و بعد از اون هر بار که اون رو وصل کنید فیوز می پره. پس ترانس رو تعویض کنید.
        به این خاطر گفتیم یک سانتی متر قطع کنید، چون معمولاً دو سه سانتی متر از سر شلنگ نورانی تا اس ام دی ها فاصله هست.شاید آقای فروشنده برای شما، اون قسمت رو خیلی کوتاه در نظر گرفته باشه و امکان قطع کردن اون یک سانت وجود نداشته باشه.

        ۸

  11. با تشکر از جنابعالی پاسخ کامل وگویا بود ودرجواب حضرتعالی سقف معمولی بوده ونیاز به چسب کاری به دیوار دارد

    ارادتمند شما سعید

    ۱۹۱

  12. جناب مهندس ریسه خریداری شده دارای روکش پلاستیکی میباشد سوال را به این شکل مطرح میکنم که ۱)خروجی مبدل همانگونه که در شکل الف نشان داده شده است چند ولت است؟چون زمان تست خروجی با فازمتر لامپ روشن میشود.
    ۲)در صورت محافظت از مبدل (یعنی استفاده در بیرون حمام)خطر القاء وبرق گرفتگی هست؟
    با تشکر

    ۳

    1. سلام سعید آقا.
      پاسخ سوال اول: تغذیه شلنگ نورانی در بعضی مدل ها ۲۲۰ ولت دی سی و در بعضی مدل ها ۱۲ ولت دی سی است. ولی ترانسی که در شکل الف می بینید، از نوع ۲۲۰ ولته.
      چراغ فاز متر رو ملاک قرار ندید، چون برای ولتاژهای کم هم چراغش روشن میشه.
      پاسخ سوال دوم: ابتدا یک سوال، سقف حمام چطوریه؟ آیا مثل گچ بری ها، قسمتی داره که شلنگ نورانی داخل اون مخفی میشه یا میخوایین با چسب شلنگ نورانی رو به سقف نصب کنید؟
      اگه احتمال افتادن شلنگ نورانی از سقف هست. پیشنهاد می کنیم که نصب نکنید چون می تونه خطر ساز باشه. ولی اگر پشت سقف کاذب نصب میشه، مشکلی نیست و می تونید نصب کنید.

      ۳

  13. سلام و تشکر از راهنمایی سازنده شما
    میشه یه توضیح راجع به نحوه راه اندازی نوار اس ام دی های ۵ متری ار جی بی ۱۲ ولت همراه با کنترل در طول حدودا ۱۰۰ متر با یک کنترل توضیح بدین ؟ ممنون میشم

    ۶

  14. باسلام خدمت شمامن میخواستم چشمی یک وات استفاده کنم میشه کمکم کنید .میدونم که برای سقف کاذب نیاز به گردبر دارد اگه راه دارد راهنمایی کنید چگونه واز چه گرد بری استفاده کنم

    ۲

    1. سلام محمد جان. می تونید یک ست کامل گردبر تهیه کنید. چیزی مثل تصویر زیر. هم قیمتشون خوبه و اینکه هر اندازه ای که بخوایید داره. کافیه اون رو سر دلر ببندید و سقف رو سوراخ کنید. مدارش هم که شبیه کلید پله و می تونید تویه سایت ما ببینید.
      عکس گرد بر

      ۲

شروع گفتگو در واتساپ
1
آیا نیاز به کمک دارید؟ چت واتساپ
خانم داوودی آنلاین است.
سلام. داوودی هستم، مدیر فروش
هر سوالی که در مورد نحوه خرید کتاب ها و دوره های آموزشی دارید، بنده درخدمتم.
شماره واتساپ: 09194053853