0
0

روش اجرای نور مخفی

38345 بازدید

روش اجرای نور مخفی :

روش نصب نورمخفی با انواع شیلنگ نورانی ، ریسه ال ای دی ، LED تخت ، ریسه اس ام دی (SMD) تقدیم شما دوستداران برق ساختمان

نور مخفی

 

در واقع نورمخفی به اجرای هر نوع نور پردازی گفته می شود که منبع تولید نور، به صورت مستقیم دیده نشود و فقط نوری که ایجاد می کند به چشم ما برسد. چیزی که این روزها به اسم نور مخفی در بین مردم و برقکارها رواج دارد بیشتر با استفاده از شیلنگ های نورانی در سقف ها و داخل گچبری ها اجرا می شود. هم اکنون انواع مختلفی از این شیلنگ های نورانی در بازار به فروش میرسد. که ما در این پست قصد معرفی چند نمونه پرکاربرد از آنها را داریم.

 

الف- ریسه اس ام دی صد متری :

این مدل از شلنگ نورانی که در بازار به ریسه اس ام دی معروف است، این روزها بیشترین کاربرد را دارد. از خصوصیات این مدل که باعث پرطرفدار شدن آن شده است می توان به موارد زیر اشاره کرد.

ریسه اس ام دی

 

۱- نور شفافی دارند.

۲- برق مصرفی بسیار کمی دارند.

۳- در انواع رنگهای قرمز، آبی، زرد، سفید، سبز در بازار موجود است.

۴- در حلقه های ۱۰۰ متری در بازار موجود است که این طول زیاد می تواند سرعت اجرای کار را بالا ببرد.

۵- با برق ۲۲۰ ولت DC کار می کند. ولی اگر آن را مستقیم به برق شهری وصل کنید هیچ اتفاقی نمی افتد، فقط در این صورت مقداری لرزش در نور آنها مشاهده می کنید.

۶- به غیر از قسمت ابتدا و انتهای آن، بقیه قسمت ها ضد آب است.

۷- برای جاهایی مثل اتاق خواب که نیاز به نور کمتری دارید، می توانید از مدل کم تراکم آن، که قیمت پایین تری هم دارد استفاده کنید.

۸- ترانس آنها کوچک و بسیار ارزان قیمت، نسبت به مدل های دیگر است.( حدوداً ۴۰۰۰ تومان)

۹- تمام قسمت های آن به یکباره نمی سوزد و بعد از یکی دو سال، تنها قسمت هایی از آن می سوزد که آن هم قابل تعمیر است. ( معمولاً اگر بسوزد، یک متر از آن می سوزد که می توانید آن یک متر را قطع کنید و بعد با سوزن های رابط یک متر دیگر از ریسه را جایگزین آن کنید)

 

معایب : فقط مجاز هستید که آن را در فواصل یک متری قطع کنید.( اگر به اشتباه آن را از محل های مشخص شده قطع نکنید، یک متر از آن خواهد سوخت). اگر فرضاً برای زیر یک سقف، مقدار ۵.۵ متر از آن را لازم دارید، بهتر است مقدار ۶ متر از آن را جدا کنید و سپس روی نیم متر اضافی را با چسب برق بپوشانید.

 

قیمت این مدل در بازار (بسته به تراکم اس ام دی های روی آن) حدوداً متری ۵۰۰۰ تومان است.

این مدل برای اجرا در سقف های کاذب، ابزارهای گچی و گچبری ها بهترین گزینه است.

برای این مدل از منبع تغذیه هایی که در پایین مشاهده می کنید استفاده میشود. فرقی نمی کند که طول ریسه شما چقدر باشد، این منبع تغذیه می تواند از یک متر تا صد متر از این مدل ریسه را روشن کند.

 

منبع تغذیه

کافی است آن سمت از ترانس را که دارای دوشاخه برق است، به برق شهری وصل کنید و سمت دیگر را با سوزن های رابط به شلنگ نورانی وصل کنید. اگر بعد از فرو کردن سوزن های رابط، شلنگ نورانی روشن نشد، مطمئنن جای سیم های مثبت و منفی را اشتباه زده اید.

  • نکته: ترانسی که در تصویر بالا می بینید بسیار حساس هستند و با کوچکترین کنتاکت می سوزند و بعد از آن هر بار که آنها را به برق بزنید فیوز آن قسمت از ساختمان می پرد. در صورتی که از روی ظاهر ترانس مشخص نیست که آن ترانس سوخته است.
  • نکته: زمانی که ترانس برق دارد، ترانس و سوزن های رابط را دستکاری نکنید. با کوچکترین دستکاری یا ترانس یا شلنگ نورانی خواهد سوخت. ابتدا برق را قطع کنید سپس عمل مورد نظرتان را انجام دهید.
  • نکته: شلنگ های نورانی به خاطر جنسشان، دارای قوام هستند و در گوشه سقف ها که می خواهید آنها را خم کنید و بچرخانید، کمی کار شما را دشوار می کنند و آن طوری که دوست دارید نمی ایستند. به شما پیشنهاد می کنیم که دو سه دقیقه قبل از نصب ریسه، تمام حلقه ریسه را به مدت دو تا سه دقیقه روشن کنید و اجازه دهید تا کمی ریسه گرم شود، این گرم شدن باعث لخت شدن و شل شدن ریسه می شود که می تواند در سرعت اجرای نصب ریسه خیلی به شما کمک کند.
  • نکته: در بعضی قسمت ها این مدل ریسه ها به پشت می افتد که باعث ایجاد سایه و نازیبایی کار شما می شود. می توانید از میخ دوپا برای ثابت کردن آنها استفاده کنید.

 

ب- ریسه SMD پنج متری:

این مدل از ریسه ها که تصویر آنها را در پایین مشاهده می کنید مقداری مزیت و مقداری کاستی نسبت به مدل قبلی دارند، که آنها بر می شماریم.

 

ریسه SMD

ریسه SMD

 

۱- این مدل از ریسه های نور مخفی را می توانید از هر جایی که بخواهید قطع کنید، بدون اینکه به بقیه ریسه آسیب وارد شود (البته به فاصله هر سه عدد SMD).

۲- در حلقه های پنج متری در بازار موجود است. و اگر بخواهید طولی بیشتر ۵ متر را داشته باشید، باید دو قسمت را به هم لحیم کنید. ( پس برای اجرا در مسافت های بلند وقت بیشتری از شما می گیرد)

۳- در انواع تراکم ها در بازار موجود است.

۴- برق مصرفی آنها ۱۲ ولت DC است. پس نیاز به منبع تغذیه ۱۲ ولت هم دارید.

۵- از مدل قبلی، اندکی کوچکتر و نازکتر و سبکتر است (Size:5000mm*10mm*5mm). پس این مدل برای نصب در زیر کابینت ها و جاهایی که قرار است ریسه نور مخفی را با چسب به محل مورد نظر بچسبانیم مناسب تر است.

۶- قیمت این مدل هم در بازار حدوداً متری ۵۰۰۰ تومان است.

۷- در رنگ های سفید، قرمز، زرد، آبی، سبز موجود است.

۸- درجه حفاظت آنها IP67 است. پس به غیر از ابتدا و انتها، بقیه قسمت ها ضد آب است.

۹- توان مصرفی آنها ۱۴ وات است.

 

 

ج: LED خطی تخت ( LED LINEAR SMD ) :

نوع سوم که به ال ای دی های تخت معروف هستند را در تصویر پایین می بینید.

 

LED تخت

LED تخت

 

۱- این مدل هم با منبع تغذیه ۱۲ ولت DC کار می کند.

۲- از تراکم ۱۵ عدد تا ۶۰ عدد در هر متر موجود است.

۳- برخلاف سایر مدل ها ضد آب نیست.

۴- اگر اجرای صاف و مستقیم نور مخفی برایتان مهم است ( مثل زیر کابینت ها و داخل باکس های ام دی اف ) این مدل بهترین گزینه است.

۵- این مدل در اندازه یک متری در بازار موجود است که برای طول های بالاتر باید چند تکه از آنها را به همدیگر لحیم کنید.(پس نصب آنها وقت گیرتر از سایر مدلهاست)

۶- در رنگهای قرمز، آبی، سبز، زرد و سفید موجود است.

۷- این مدل را هم می توانید از هر جایی که نیاز داشتید قطع کنید.( البته به فاصله هر سه عدد SMD )

 

اگر قصد نصب این مدل smd را دارید و با توجه به محل نصب، امکان استفاده از چسب وجود ندارد، ریل های زیر بهترین گزینه هستند. زیرا می توانید ابتدا ریل ها را به محل مورد نظر پیچ و رول پلاک کنید و سپس smd شاخه ای را در داخل آن قرار دهید. در ضمن این ریل ها قابلیت خنک کردن smd را نیز دارند. پس در افزایش طول عمر آن تاثیر مثبتی دارند.

هیت-سینک-smd

هیت-سینک-smd

 

در ضمن برخی از این مدل ریل ها (هیت سینک ) دارای یک قاب از جنس طلق هستند که باعث پخش شدن و یک دست شدن نور اس ام دی ها خواهد شد.

 

 

 

چ: شیلنگ ال ای دی :

این مدل از قدیمی ترین مدل شیلنگ های نورانی است که تصویر آن را در پایین مشاهده می کنید.

شیلنگ نورانی

شیلنگ نورانی

 

۱- فناوری ساخت آنها برخلاف سه مدل قبلی LED است نه SMD . پس برق بیشتری مصرف می کنند.( حدوداً دو تا سه وات در هر متر)

۲- قیمت آنها در بازار حدوداً متری ۳۰۰۰ تومان است.

۳- همانند مدل اول، با برق ۲۲۰ ولت DC کار می کنند.

۴- شفافیت نور آنها از سایر مدل ها کمتر است.

۵- در طول های ۱۰۰ متری در بازار موجود است.

۶- فقط مجاز هستید که آن را در فواصل یک الی دو متری قطع کنید.

۷- نور آن از سایر مدل ها کمتر است.

از آنجایی که این مدل از شلنگ نورانی دارای یک نور کدر و ناهمگون بوده و در بعضی قسمت های سقف ایجاد سایه می کند، ما استفاده از آن را برای داخل گچ بری ها و سقف پیشنهاد نمی کنیم. ولی استفاده از آن برای بعضی مراسمات، بر سر در مساجد و یا تزئین درخت ها، به خاطر قیمت پایین، می تواند گزینه مناسبی باشد. در ضمن یکی از مهمترین مزیت های این شلنگ نورانی نصب سایر مدل ها این است که اگر از آنها برای تزئین اشیائی مثل درختان استفاده کنید، چشم ببینده از هر طرفی که به آنها نگاه کند، می تواند نور آنها را ببیند، ولی سایر مدلها اگر از پشت به آنها نگاه شود، نوری از آنها دیده نمی شود.

 

ح- ریسه LED سوزنی:

از این مدل ریسه برای نور مخفی استفاده نمی شود ولی چون می توان آن را دسته ای از ریسه های ال ای دی به حساب آورد، این مدل را هم در اینجا معرفی می کنیم.

رشته led

رشته های ال ای دی رنگی

از این مدل ریسه ها برای تزیین قسمت هایی استفاده می شود که ببننده بتواند به صورت مستقیم منبع نور را ببیند. از این چراغ ها برای تزئین اتاق عقد در عروسی ها، تزئین درختان و بوته های گل و گیاه استفاده می شود. در تصویر زیر یک نمونه استفاده از این ریسه ها را مشاهده می کنید.

ریسه های led برای نورپردازی

 

 

آیا این مطلب برای شما جالب بود؟؟؟ ما در نگارش کتاب آموزش برق ساختمان و سیستم های اعلان حریق سعی کرده ایم تمام محتوای این کتاب اینگونه باشد. پس اگر از علاقه مندان برق ساختمان هستید سری هم به این محصول آموزشی بزنید و همین الان آن را دانلود کنید.

 

چند نمونه از کارهای اجرا شده با شیلنگ های نورانی را در تصاویر پایین مشاهده می کنید.

نور مخفی در گچ بری پذیرایی با استفاده از ریسه smd صد متری:

نور مخفی سقف

 

نور مخفی در گچ بری پذیرایی با استفاده از ریسه smd صد متری:

نور مخفی سقف کاذب

 

یک نمونه از اس ام دی خطی تخت که در زیر کابینت ها در آشپزخانه نصب شده اند.

چراغ زیر کابینت

یک نمونه از اس ام دی توضیح داده شده در قسمت ب یا ج که در زیر کابینت ها در آشپزخانه نصب شده اند.

چراغ های ال ای دی زیر کابینت

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://amoozesh-bargh.ir/?p=382
اشتراک گذاری:
مهندس مرادی
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

558 نظر در مورد روش اجرای نور مخفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سلام ،حداقل و حداکثر تحمل دمای smd و led چقدر است، میخایم توی کف سالن و البته باید ابندی بشه که موقع شستشو کف اب نفوذ نکنه، و ما میخایم بین درز سرامیکها تعبه کنیم و روشو با رزین شفاف یا پلی استر یا اپوکسی بپوشونیم، و اگه منبع کسب اطلاعات در این زمینه سراغ دارید معرفی کنید ممنون و سپاسگذار

    ۱

  2. با سلام
    برای ایجاد نور مصنوعی برای گیاه از ریسه LED چجوری میشه استفاده کرد؟قاب خالی وجود داره تو بازار؟
    ۱ سواله دیگه آموزش لحیم کاری چنتا ریسه LED و ساخت شلف با این ریسه ها (از led پشت چسبدار میشه استفاده کرد) را میشه بذارید؟
    ممنون

    ۴

  3. با سلام و تشکر از نگارش این مطلب مفید.
    همانطور که در قسمت الف-۵ گفته شد اتصال مستقیم به برق متناوب موجب بروز لرزش شدید در نور میگردد و باید از ترانس کوچکی که معرفی شد استفاده کرد.
    با وجود این ترانس، اگر توسط دوربین عکاسی دیجیتال در سرعت شاتر بالا به ریسه نگاه شود همچنان لرزشی در نور دیده خواهد شد که حتی گاهی با دوربین گوشی موبایل نیز قابل مشاهده است.
    این لرزش خفیف باعث خستگی چشم میشود که در لامپهای ال ای دی جدید اصلاح شده و به عنوان لامپ بدون لرزش نور، عرضه میگردند.
    سوال: آیا با نصب یک خازن الکترولیت ۲۲۰ ولتی بر روی دو رشته سیم خروجی ترانس، این لرزش خفیف نیز اصلاح میشود؟ اگر پاسخ مثبت است برای هر متر از ریسه چه حجمی از خازن در نظر گرفته شود؟

    ۴

    1. سلام آقای اسلامی. بنده تا به حال تجربه استفاده از خازن برای ریسه ها رو نداشتم.

      کاربران محترم اگه اطلاعاتی دارن، به این سوال پاسخ بدن.

      ۳

      1. امروز خازنی ۲.۵ میکروفارادی (که هیکلی اندازه یک باتری ۱.۵ ولتی متوسط داشت) بر روی خروجی ترانس بستم و شلنگی ۲۳ متری را روشن و با دوربین، لرزش نور را چک کردم. در LCD دوربین تغییری در لرزش نور مشاهده نکردم و آمپرمتر هم تغییری در جریان مصرفی نشان نداد.
        این عمل را با همین خازن بر روی تکه ای ۴ متری تکرار کردم و خوشبختانه لرزش نور بسیار کم شد و شدت نور نیز افزایش یافت. البته جریان مصرفی نیز ۱۵ درصد افزایش پیدا کرد.
        مجدد آزمایش را با همان خازن بر روی تکه ای ۱ متری انجام دادم. نور تقریبا بدون لرزش شد و حتی میزان شدت نور ۵۰ درصد بیشتر گردید. گرچه آمپر مصرفی نیز ۵۰ درصد افزایش یافت.
        بنابر این برای هر متر به ۲.۵ میکروفاراد خازن احتیاج داریم. مثلا برای روشن کردن ۱۰ متر کافیست خازنی ۲۵ میکروفارادی به خروجی ترانس نصب کنیم تا هم نور بیشتری داشته باشیم و هم لرزش نور (که با چشم غیر مسلح دیده نمیشود)، باعث خستگی مغز نگردد.
        تنها ایراد احتمالی این کار، کاهش عمر لامپهاست. زیرا در حالت عادی صد بار در ثانیه خاموش و روشن میشدند و در زمان خاموشی فرصت استراحت (دفع حرارت) پیدا میکردند.
        حال از لحاظ فنی توضیح میدهم که علت لرزش نور چیست:

        بخش اول-لرزش شدید بدون ترانس:
        همانطور که در بخش الف-۵ گفته شد اتصال لامپ شلنگی بدون ترانس موجب بروز لرزش شدید در نور میشود. زیرا برق متناوب (AC) در هر ثانیه ۵۰ بار تغییر جهت میدهد و چون ساختار دیودهای نورانی به گونه ایست که برق مستقیم (DC) موجب روشن ماندنش میشود، بنابر این هنگام استفاده از برق متناوب تنها لحظاتی روشن میماند که جهت برق متناوب، مطابق با جهت مورد نیازش باشد. یعنی با برق متناوب، ۵۰ بار در ثانیه چشمک میزند که با چشم غیر مسلح نیز دیده میشود.

        بخش دوم-لرزش خفیف با ترانس، بدون خازن:
        ابتدا باید یکی از ترانسها را باز میکردم تا مدارش را ببینم. صرفا ۴ عدد دیود یکسو کننده جهت یکسو سازی جریان، درون آن وجود دارد. بطور ساده عرض کنم اگر برق متناوب را بصورت یک موج سینوسی در نظر بگیریم، بخشی از موج که زیر خط افقی میرود، توسط این ۴ دیود، معکوس شده و بالای خط میرود. بنابر این برق خروجی ترانس ۱۰۰ بار در ثانیه از ۰ تا ۲۲۰ ولت کم و زیاد میشود که لرزشی خفیف ایجاد میکند. چشم انسان قادر به تشخیص رویداد یکصدم ثانیه ای نیست اما اعصاب، آنرا به مغز انتقال داده که خستگی ذهن را در پی دارد.

        بخش سوم-حذف کامل لرزش به کمک خازن
        پس از عمل یکسو سازی توسط ترانس (۴ دیود) شکل جریان از حالت سینوسی به حالت تمام موج تبدیل میشود (مثل کوههایی بهم چسبیده).
        اگر شکل جریان به یک خط صاف شبیه شود نور نه تنها کم و زیاد نشده بلکه جمعا نور بیشتری به چشم میرسد. این کار را با خازن انجام میدهند که تجربه خود را شرح دادم.

        مطلب فوق حاصل کاری تجربی بوده و ممکن است اشکالاتی داشته باشد.

        ۳

  4. با سلام نورمخفي سالن پذيرايي ما حدودا ۲۵ متر شلنگ مصرف داره كه من ازنوعsmdشلنگي بدون ترانس استفاده كردم(متري ۲۳۰۰ توماني) .ابتدا نور خوبي داشت ولي در مدت سه ماه برخي از قسمت ها سوخت كه قسمت هاي سوخته را قطع و با سوزن ته گرد و چسب ۱۲۳ آنها را ترميم كردم.چندروزي كاركرد اما بخش زيادي از آن بتدريج سوخت. حال در نظر دارم از نوع smd هاي خطي استفاده كنم. ديوار در دوسه ناحيه دراراي ستون هست .از چند فروشندگان سولال كردم ميگويند براي ۲۵ متر بايد ۱ آداپتور۵۰ آمپركه ۲۰۰ هزارتومان است.يا ۳ تا ۱۰ آمپر (هر ۱۰ متريك آداپتور) وصل كنم.ازآنجا كه تنها يك زشته سيم برق در ابتداي نور مخفي وجود دارد با يد يك رشته سيم در كل نور مخفي بكشم و هر ۱۰ متر را لخت كنم و آداپتور را وصل كنم.ضمن اينكه قسمت ها ستون و جاهايي كه ديوار شكست و انحنا دارد را بايد smdرا لحيم كاري كنم.آيا گزينه بهتري وجود دارد تا نور زياد نظيرsmd5630 دولاين دريافت كنم و حداقل براي چند سال كار كند بدون افت نور. باتشكر

    ۱

    1. سلام آقای محمدی. هرگز این کار رو نکنید.
      از اس ام دی های نوع اول که در بالا معرفی شده استفاده کنید و برای همشون از یک ترانس استفاده کنید. نورشون دو تا سه برابر شلنگی قبلیه. ولی باز هم اگه کمه ریسه smd رو دوبل کار کنید.

      ۷

      1. با تشكر از پاسخ شما .منظور تون اينه كه از همون مدلي كه استفاده كردم مجدد استفاده كنم اما اينبار با ترانس؟ .ار مدل پشت چسب دار هم ميتونم استفاده كنم كه smdپيچ نخوره و نور يكنواخت داشته باشم؟ممكنه بفرماييد براي ۲۵ متر (شلنگي يا چسب دارهاي ۵ متري با لحيم كاري تا طول ۲۵ متر)ترانس با چه آمپري بايد بگيرم.

        ۴

        1. سلام. نه از اون مدل قبلی نه. از مدل قسمت الف. قیمت این مدل حدوداً ۴۵۰۰ تومنه.
          نه مدلهای پشت چسب دار هم مناسب کار شما نیست.

          ۱

      1. منظورم اینه ولتاژ خروجیشون فرق نداره
        یا نثلا مبدلی که من خریدم سوزن هاش دقیقا با ریسه منطبق نیست و یکم باید فاصله بین سوزن هارو زیاد کنم تا وارد سیم های ریسه بشه اینا اشکال ایجاد نمیکنه؟

        ۱

        1. سلام. خیر ولتاژ ورودی شون فرق نداره.
          در این موردی که شما می فرمایید، فروشنده این مبدل رو اشتباهی به شما داده. چون باید سوزن هاش کاملاً منطبق با ریسه باشه. و دلیل روشن نشدنش رو هم فکر می کنم همین باشه.

          ۳

  5. سلام ببخشید من ریسه رو از هر وری وصل میکنم روشن نمیشه
    با فاز متر برقشو چک میکنم توش برق هست اما روشن نمیشه مشکل کجاست؟

    ۳

  6. سلام. برای اتصال ۳تا۴ریسه خطی تخت به صورت سری وموازی از ترانس۱۲باچ آمپراستفاده کنم….چراریسه نواری ۵متری با ترانس ۱۰آمپربعد مدتی کم نور شده….وقتی ریسه خطی تخت یک متری به ۲قسمت نیم متر تقسیم بشه اتصال ب ترانس ب طور موازی باید آمپر ترانس تغییرکنه

    ۳

    1. سلام. ۱. از ترانس سه یا چهار آمپر استفاده کنید
      ۲. به احتمال زیاد از ترانستون باشه. با یک ترانس دیگه چک کنید.
      ۳. خیر نیازی به یک ترانس با آمپر متفاوت نیست.

      ۳

  7. باسلام و خسته نباشید. برای چسبوندن ریسه اس ام دی زیرکابینت از چه چسبی استفاده کنم که هم محکم باشه وهم اینکه موقع کندنش زیاد خرابی به وجود نیاره . ممنون از شما

    ۳

    1. سلام آقای ابراهیمی. از کدوم مدل ریسه ها خریدین؟
      اگر از ریسه های پنج متری که در قسمت ب توضیح داده شده استفاده کنید. اونها خودشون پشتش چسب دو طرفه داره.
      اما اگر از مدلهای دیگه استفاده کنید. باید خودتون چسب دوطرفه بهش بزنید.

      ۳

  8. با سلام و خسته نباشید .
    خواستم ببینم که سی تیکه اس ام دی ۱۰ سانتی رو سری کنم با برق ۲۲۰ روشن کنم باید از چه چیز استفاده کنم مثلا چه آدابتوری که بشه ساختش به صورت دستی

    ۳

    1. سلام . بعد از سری کردن smd ها نباید مستقیم اونها رو به برق وصل کنید. باید از یک آداپتور ۱۲ ولت که حداقل سه آمپر جریان میده استفاده کنید.

      ۳

  9. سلام
    من دو تیکه یک متری از smd های نوع اول دارم
    ( ۱۰۰ متری ) البته هفت رنگش
    خواستم بدونم میشه این دوتا رو بهم وصل کنم ؟
    اگه میشه روش کار چجوریه ؟
    باید با سوزن این کار رو بکنم یا میشه سیم هاشون رو بهم لحیم کنم

    ۹

    1. سلام. بله میشه اونها رو به هم وصل کرد. با سوزن های اتصال این کار رو انجام بدید.
      ولی با لحیم کاری هم میشه اتصال رو برقرار کرد.

      ۳

  10. سلام وقت بخیر

    میشه چن شاخه led خطی تخت و چن متر از ریسه ی اس ام دی ۱۰۰ متری رو با یک ترانزیستور وصل کنم؟ فک کنم نشه… چون برق مصرفی شون فرق داره

    ۳

  11. ریسه اس ام دی ۲۲۰ ولت با متراژ بالاتر موجود نیست ؟ بعد برای متراژ شاید ۵۰ تا۷۰ متر نوع اول ال ای دی که معرفی کردین خریداری بشه بهتره یا smd ؟ بعد هر چن متر ولتاژ افت نمیکنه احتیاج نیست ریسه ها بریده بشه و جدا بهشون برق بدیم ؟

    ۸

    1. سلام. نه حداکثر متراژ اونها ۱۰۰ متره. بله برای متراژ ۷۰ متر نوع اول بهتره.
      برای ریسه های نوع اول به ازای هر ۱۰۰ متر از یک ترانس استفاده کنید، در این صورت افت ولتاژ و جریان ندارید.

      ۷

  12. برای پذیرایی میگید نور زرد رو پیشنهاد میکنید یا سفید یخچالب. ۱_چرا ابی رو پیشنهاد نمیکنید۲_اگر بخواهیم دو رنگ در پذیرایی استفاده کنیم (وسط سقف و دور تا دور دیوار)ترکیب کدوم دو رنگ رو پیشنهاد میکنید. پذیرایی من ۵۰ متره.ممنون از لطفتون.

    ۳

    1. سلام. بله تاکید ما روی نور زرد یا سفید یخی هستش. نور آبی هم خوبه ولی رنگهای دیگه و استفاده از ترکیب چند رنگ، خیلی زود قدیمی میشه و دلتون رو میزنه.
      ولی این به سلیقه مالک بستگی داره. در گوگل در بخش تصاویر سرچ کنید و ببینید کدوم رنگ ها رو بیشتر می پسندید.

      ۳

شروع گفتگو در واتساپ
1
آیا نیاز به کمک دارید؟ چت واتساپ
خانم داوودی آنلاین است.
سلام. داوودی هستم، مدیر فروش
هر سوالی که در مورد نحوه خرید کتاب ها و دوره های آموزشی دارید، بنده درخدمتم.
شماره واتساپ: 09194053853