عزیرانی که پکیج آموزش نقشه کشی برق ساختمان در اتوکد را خریداری کردهاند، از این به بعد می توانند سوالاتی را که در هنگام یادگیری این پکیج برایشان پیش می آید را در این صفحه مطرح کنند. معمولاً در کمتر از ۲۴ ساعت به سوالات شما پاسخ داده می شود.
پیشنهاد می کنیم در حین مشاهده پکیج آموزش نقشه کشی برق ساختمان در اتوکد یک قلم و کاغذ کنار دستتان بگذارید و سوالاتی را که برایتان پیش می آید یاداشت کنید، و اگر تا پایان این مجموعه به جواب نرسیدید، آنگاه در فرم پایین این صفحه سوالتان را مطرح بفرمایید و چند ساعت بعد پاسخ سوالتان را دریافت کنید.
آدرس ایمیل خود را به دقت وارد کنید، زیرا پاسخ های شما به همان آدرس ارسال خواهد شد.
مهندس پژوهان (طراح و آموزش دهنده این مجموعه) فقط جمعه ها، ولی بنده (مهندس مرادی) تا جایی که در تخصصم باشد سعی خواهم کرد که هر شب به سوالات شما پاسخ دهم.
با تشکر: مهندس مرادی – ۱۰ تیر ۱۴۰۱
این کار رو کردم جواب نداد فونت که استفاده کردید برای من ارسال میکنید
لایک
سلام. فونت های کاتب به ایمیل شما ارسال شد.
لایک
سلام خسته نباشید من نقشه رو بارگذاری میکنم تمام متن فارسی که تو نقشه شما هست رو علامن تعجب نشان میده و نمیشه درست کرد البته فوتت کاتب نصب کردم
لایک
سلام. دقیقا فونت هایی که داخل پوشه فونت کاتب هست و در سورس پروژه قرار داره رو داخل مسیر نصب اتوکدتون قرار بدید احتمالا باید مشکل حل بشه.
لایک
سلام وقت بخیر
من اتوکد۲۰۲۲ رو نصب کردم.
اگر آپدیت ش رو نصب نکنم اشکالی نداره؟
لایک
سلام. ورژن اتوکدتون اصلا مهم نیست با هر اتوکدی که دوست دارید میتونید کار کنید.
لایک
تفاوت اتوکد معمولی با اتوکد الکتریکال چیه
لایک
سلام. اتوکد الکتریکال مخصوص طراحی مدارهای الکتریکی و برق صنعتی است و یک سری علامت های اختصاری از قبل تعریف شده در آن وجود دارد که بتوانیم در طراحی ها از آنها استفاده بکنیم.
اما این دو نرم افزار بیشتر از ۹۰ درصد شبیه هم هستند.
۱
با سلام
بنده پکیج اموزش نفشه کشی را تهیه کردم فقط
فایل های موجود در پکیج را از جمله فایل خام شیت های مختلف(اتوکد) و دفترچه محاسبات (اکسل) و ….را ازکجا میشه دانلود کرد
ممنون
۱
سلام. این موارد داخل سورس پروژه هستند. لینک سورس پروژه هم انتهای فیلم هایی هست که دانلود کردید. (یعنی بعد از لینک فصل دوازدهم)
۲
سلام.وقتتون بخیر .می خوام پروژه ای طراحی شده در اتوکد را به پی دی اف تبدیل کم ولی فقط صفحه اول تبدیل به پی دی اف میشه .چندین راهکار هم از نت سرچ کردم باز ج نداد .ممکنه مشکل از اتوکد سیستم باشه ؟
نحوه استفاده کردن از دفتر محاسبات رو نمی دونم ۰۰توضیح لازم دارم
سپاس
۲
سلام. در این مورد خیلی از من سوال میشه برای همین تصمیم گرفتم یک ویدئو درموردش درست کنم و توی کانال یوتیوب سایت قرار بدم . لینک کانال یوتیوب به این صورت هست: https://www.youtube.com/AmoozeshBargh
چند روز دیگه میتونید ویدئو رو تماشا کنید. چون مراحل پرینت طولانی هست نمیتونم اینجا براتون توضیح بدم.
در فصل سوم دوره درمورد دفترچه محاسبات روشنایی و در فصل نهم درمورد دفترچه محاسبات سیم و کابل توضیح دادم.
۲
سلام وقت بخیر
من میخواستم یه مدار برق صنعتی طراحی کنم محل قرارگیری استپ استارت ها و ادوات کجاست پیدا نمیکنم تو اتوکد معمولی نه الکتریکال
بعدش میخواستم یه ستاره مثلث تک خطی بکشم میشه راهنمایی کنید البته میخوام طراحی کنم بدم بسازن تک خطی میخوام بکشم به همراه مدارفرمان
۲
سلام دوست عزیز. سوالات شما درمورد برق صنعتی هست و من هیچ اطلاعی در این موضوعات ندارم بهتره از کسی که توی این زمینه کار میکنه کمک بخوایید.
شکل شستی ها و علامت هایی که میخوایید رو فکر میکنم باید خودتون توی اتوکد طراحی کنید و بصورت اماده در اتوکد پیدا نمیکنید.
۲
سلام یه چیزایی طراحی کردم چطور بفرستم براتون ببینید چطوره؟
۲
سلام. داخل واتساپ به شماره ۰۹۱۹۴۰۵۳۸۵۳ بفرستید.
۲
سلام خدمت مهندس پژوهان
در بحث دیماند و ضرایب همزمانی و یک نمونه مثال کاربردی که در فصل هشتم حل شده است اگر مبنای ضرایب رو جداول استاندارد در نظر بگیریم اختلاف بسیار فاحشی در محاسبات خواهیم داشت
مثلا در مثال کاربردی برای مدار روشنایی ضرایب ۰.۸ لحاظ شده ولی در جدول ۲-۷ این عدد ۰.۶ گفته شده است حالا برای یک سرخط روشنایی با ۱۰ عدد لامپ ۲۶ وات :
۱۰*۲۶*۰.۸=۲۰۸ وات
۱۰*۲۶*۰.۶=۱۵۶ وات
حالا در پریزها شرایط خیلی بدتر هم میشود
فرض بفرمایید در یک سرخط پریز ۶ تا پریز داریم
۱۶*۲۳۰*۶*۰.۰۶=۱۳۲۴ وات
حالا طبق جدول ۲_۷ : برای پریز عدد ۰.۲ پیشنهاد شده
۱۶*۲۳۰*۶*۰.۲=۴۴۱۶ وات
یعنی چیزی در حدود ۴ برابر
تفاوتها خیلی زیاده هستش گرچه در مثال کاربردی که شما ذکر کردین ضرایب در متن سوال ذکر شده و لی تجربه هم نشون میده که دیماندهای نهایی (کنتور و کابلها) در اکثر ساختمانها با مثال کاربردی تطابق بیشتری داره
اگر در محاسبات و حداقل برای پریزها از اعداد مثال کاربردی استفاده بشه آیا اشکالی داره ؟
۱
سلام دوست عزیز. همونطور که میدونید عدد دقیقی رو نمیشه برای این ضرایب مد نظر قرار داد. ولی خود من معمولا برای روشنایی ها ضریب همزمانی ۰.۹ تا ۱ و برای پریزهای عمومی از ضریب ۰.۰۸ استفاده میکنم که در کتاب های راهنمای طرح و اجرای تاسیسات برقی ساختمان ها و کتاب شاهرخ شجاعیان توصیه شده.
۲