نوروز 1403 برهمگان مبارک. کد تخفیف عیدانه ویژه کتاب ها (sgr-28) - کد تخفیف ویژه دوره‌های آموزشی (hty458) فروشگاه سایت
نوروز 1403 برهمگان مبارک. کد تخفیف عیدانه ویژه کتاب ها (sgr-28) - کد تخفیف ویژه دوره‌های آموزشی (hty458) فروشگاه سایت
0
0

اصول سیم کشی خط تلفن

21822 بازدید

سیم کشی تلفن

 

اصول سیم کشی خط تلفن:

چگونگی سیم کشی خط تلفن برای یک منزل مسکونی ویلایی ، یا یک مجتمع مسکونی بزرگ به همراه تصویر و نقشه در پایین آمده است.

 

در سیم کشی خط تلفن ، برحسب این که می خواهید یک منزل ویلایی را سیم کشی کنید یا یک مجتمع مسکونی بزرگ، شرایط کمی با یکدیگر فرق می کند.

۱- سیمکشی تلفن برای یک منزل مسکونی تک واحدی یا ویلایی :

در یک منزل مسکونی تک واحدی (یا ویلایی) ابتدا شما باید محل نصب هر کدام از پریزهای تلفن را شناسایی کنید. پیشنهاد می کنیم حتی اگر به شما، برای اجرا، نقشه داده نشده است، خودتان یک نقشه بکشید تا در مراحل بعدی محل پریزها را فراموش نکنید. در این سه مکان شما باید حتماً پریز تلفن نصب کنید.

الف. حال یا پذیرایی :

معمولاً در قسمت حال یا پذیرایی در کنار دیگر پریزهای برق ، آنتن و ماهواره، پریز تلفن هم تعبیه می کنند. بسته به بزرگی پذیرایی، نصب دو یا سه عدد پریز تلفن کفایت می کند.

ب. اتاق خواب ها :

در داخل هر اتاق خواب هم نصب یک عدد پریز تلفن کافی است. دقت کنید که محل نصب این پریز را طوری در نظر بگیرید که بعداً در پشت در یا پشت شوفاژ یا پشت تخت خواب قرار نگیرد.

ج. آشپزخانه :

روی اُپن آشپزخانه هم حتماً یک عدد پریز تلفن در نظر بگیرید.

نیاز به نصب پریز تلفن در داخل حمام نیست، مگر به سفارش و تاکید مشتری.

 

بعد از این که محل نصب پریزها مشخص شد. جای لوله ها و قوطی ها را شیار بزنید و بعد با تیشه جای آنها را خالی کنید. آنگاه قوطی کلیدها را نصب کنید. (جزئیات این دو مورد را به طور مفصل در کتاب الکترونیک آموزش برق ساختمان بخوانید). سپس لوله گذاری کنید. لوله گذاری پریزهای تلفن بسیار ساده است، زیرا فقط کافیست تمام پریزهای تلفن موجود در یک واحد مسکونی را، از طریق لوله خرطومی یا لوله PVC به هم وصل کنید. البته این مسیر لوله گذاری را باید طوری انتخاب کنید که کمترین مقدار لوله و سیم مصرف شود. مانند نقشه پایین:

در نقشه پایین علامت های T ، یعنی پریز تلفن و خط های آبی رنگ هم لوله هایی هستند که برای تلفن نصب شده اند.

 

نقشه-تلفن-یک-واحد-مسکونی

نقشه-تلفن-یک-واحد-مسکونی

 

 

حال از نزدیک ترین پریز تلفن به سمت درب حیاط (حدوداً کنار کنتور اصلی برق ) هم یک لوله برق قرار دهید و در قسمت پشت درب حیاط (در ارتفاع حدوداً ۲ متری ) یک جعبه تقسیم نصب کنید تا بعداً با کابل تلفن مخابرات سربندی کنید. برقکارها به این لوله و سیم داخل آن سرخط تلفن می گویند.

حال نوبت سیم رد کردن در داخل لوله هاست. در داخل تمام لوله ها (یعنی خط های آبی رنگ در نقشه بالا) ، برای یک منزل مسکونی تک واحدی، سیم دو زوج فویلدار ( که چهار رشته سیم دارد ) رد کنید. به این خاطر می گوییم چهار رشته ، چون شاید صاحب خانه بعداً بخواهد برای منزلش دو خط تلفن داشته باشد. رد کردن سیم بیشتر از چهار رشته باید به سفارش مشتری انجام شود.

۲- مجتمع مسکونی چند واحدی :

برای مجتمع های مسکونی بزرگ، اتفاقی که در داخل هر کدام از واحدهای مسکونی می افتد، دقیقاً شبیه روشی است که در قسمت بالا توضیح داده شد، تنها تفاوت آن در قسمت مشاعات یعنی سیمکشی بخش راه پله، راه رو ها و پارکینگ ساختمان است.

 

روش اول:

اولین روش برای سیم کشی خط تلفن برای یک مجتمع مسکونی در تصویر پایین آمده است. برای مشاهده تصاویر در اندازه بزرگتر روی آنها کلیک کنید.

 

مشاعات سیم کشی تلفن روش اول

مشاعات سیم کشی تلفن روش اول

 

در تصویر بالا سیم کشی یک مجتمع مسکونی ۱۶ واحدی رسم شده است. خط های صورتی رنگ خطوط لوله برای تلفن هستند. همان طور که مشاهده می کنید در راه پله هر طبقه و در ارتفاع حدوداً ۲۲۰ سانتی متری، یک باکس فلزی (جعبه تقسیم ) نصب شده. ( برقکارها معمولاً این باکس فلزی را بزرگتر در نظر می گیرند تا بتوانند سیم های آیفون آنتن و تلفن را هم در آن سربندی کنند) . و از هر واحد یک سیم دو زوج که سرخط هر واحد است، به این باکس وارد شده است. و همه باکس های نصب شده در طبقات هم با یک کابل حداقل ۶۴ رشته با هم در ارتباطند و از آخر هم سرخط همه آنها به پارکینگ رفته است تا بعداً با خطوط مخابرات سربندی شود. پیشنهاد می کنیم حتماً در داخل پارکینک هم یک جعبه تقسیم، برای سربندی با سیم های مخابرات نصب کنید.

نکته: کابل ۶۴ رشته را در هیچ کدام از طبقات قطع نکنید، فقط روکش آن را بردارید و آن تعداد رشته ای را که نیاز دارید از کابل اصلی جدا کنید.

 

روش دوم:

مزیت این روش نسبت به روش قبلی در این است که نیازی به لخت کردن کابل اصلی در هر طبقه نیست و مشکلاتی از قبیل قطع شدن احتمالی سیم در جعبه تقسیم طبقات وجود ندارد. فقط مصرف لوله برق در این روش کمی بیشتر است.

 

مشاعات تلفن

 

در نقشه بالا خط های صورتی رنگ کلفت، کابل های تلفن حداقل ۸ زوج ( ۱۶ رشته ) هستند. که از باکس تقسیم هر طبقه تا پارکینگ امتداد یافته اند. برای طبقه چهارم بهتر است سیم هایی که از باکس طبقات پایین تر رد می شوند، از پشت باکس های هر طبقه رد شود و نیازی نیست که به داخل این باکس ها برود. هدف از این کار این است که در آینده کابل طبقه چهارم به اشتباه در طبقات پایین تر قطع نشود. برای طبقات سوم و دوم هم همین کار را انجام دهید.

 

 

روش سوم:

اگر هر طبقه فقط یک واحد است مانند نقشه پایین عمل کنید.

 

سیمکشی تلفن مجتمع مسکونی

اگر نقشه منزل مسکونی که سیم کشی می کنید همانند شکل بالا باشد، شما نیاز به یک سوراخ عمودی دارید که از طبقه چهارم تا طبقه اول و پارکینگ امتداد داشته باشد تا بتوانید لوله های خود را رد کنید. خبر خوب این که نیازی نیست این سوراخها را در طبقات ایجاد کنید، زیرا قبلاً برای آیفون یا آنتن یا کابل برق اصلی چنین سوراخی را ایجاد کرده اید. که ما پیشنهاد می کنیم از شیار ها و سوراخ کاریی های آیفون برای لوله های تلفن استفاده کنید تا نیاز به شیار زنی و سوراخ کاری های دوباره نباشد.

 

چند نکته در مورد سیم کشی تلفن :

چند روش که برق کارها برای افزایش سرعت انجام می دهند.

ما این روش ها را پیشنهاد نمی کنیم ولی شما به عنوان یک برقکار باید این روش ها را بدانید. شاید برای تعمیرات به جایی رفتید.

  • بعضی از برقکار ها ابتدا سرخط تلفن را به داخل “جعبه فیوز برق داخل واحد” برده و بعد از آنجا به سمت درب حیاط می برند. ما این روش را پیشنهاد نمی کنیم، زیرا هر چه سیم تلفن از سیم های برق فاصله داشته باشد، نویز کمتری می گیرد
  • بعضی دیگر از برق کار ها برای سیم آیفون هر واحد، یک سیم با رشته زیاد در نظر می گیرند تا هم آیفون و هم تلفن را از طریق یک کابل به داخل واحد ببرند. پس سربندی سرخط تلفن آنها در پشت گوشی آیفون آن واحد انجام می شود. ما این روش را هم توصیه نمی کنیم، زیرا بسیار پیش آمده که بعداً تعمیر کار آیفون به اشتباه رشته های مربوط به سیم تلفن را قطع کرده است.

 

نکته: اگر برای تعمیرات تلفن به مجتمعی رفتید و در قسمت راه پله ها هیچ جعبه تقسیمی را مشاهده نکردید، به احتمال خیلی زیاد از هر طبقه یک سیم مجزا به پارکینگ رفته است. این هم یک روش خوب ، ولی کمی پر هزینه تر نسبت به روش قبلی است.

 

نکته: رشته های داخل کابل های تلفن همیشه به صورت دوتایی دور هم تابیده شده اند که به آنها زوج به هم تابیده گفته می شود. دلیل تابیده شدن آنها به دور یکدیگر، این است که این کار سبب کاهش نویز در خطوط تلفن می شود. پس، از هر کدام از زوج های به هم تابیده برای انتقال یک خط تلفن استفاده کنید.

نکته: برای کابل های تلفن با رشته های زیاد، این امکان وجود دارد که بعد از لخت کردن سر آن، زوج های تابیده شده آنها باز شود ( به خاطر تابیده شدن کم ) و بعداً زوج های تابیده شدن قابل شناسایی نباشند. پیشنهاد می کنیم که با استفاده از پیچ گوشتی برقی، کمی بیشتر آنها را بتابانید تا زوج های به هم تابیده از هم جدا نشوند و بعداً به راحتی قابل شناسایی باشند. استفاده از پیچ گوشتی برقی باعث زیبایی و سرعت در اجرای کار می شود. مانند تصویر زیر

 

زوج به هم تابیده

زوج به هم تابیده

نکته : رنگ خوانی سیم های تلفن هم روش خاصی دارد. مثلاً اگر بخواهیم رشته های تصویر بالا را از راست به چپ بخوانیم و مثلاً برای خودمان روی برگه یاداشت کنیم باید به صورت زیر عمل کنیم:

سبز        و    سفیدسبز (قسمت دوم را بدون فاصله بخوانید)

قهوه ای   و    سفیدقهوه ای

نارنجی    و    قرمزنارنجی

صورتی    و    سفیدصورتی

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://amoozesh-bargh.ir/?p=558
اشتراک گذاری:
مهندس مرادی
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

324 نظر در مورد اصول سیم کشی خط تلفن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سلا دوست عزیز
    میخواستم بدونم چطوری میتونم کنترل کنم سیمهایی که از جعبه تقسیمتو ساختمونمون هستهمون سیمهاییه که داخله پریز تلفن هست یانه آخه توی جعبه تقسیم سیمهای همرنگ زیاده آیا احتیاج به وسیله ایی دارم و اینکه من هنوز خط تلفن ندارم فقط اینترنت دارم ؟
    ممنون

    ۴

    1. سلام. اینکه می فرمایید اینترنت دارم ولی خط تلفن ندارم رو متوجه نمیشم. یعنی مودم رو که به خط تلفن وصل می کنید، بهتون اینترنت میده ولی گوشی تلفن رو که وصل می کنید بهتون بوق نمیده؟؟؟
      و اینکه برقکارها برای پیدا کردن سر خط تلفن برای مجتمع های بزرگ از اهم متر استفاده می کنن. کافیه اهم متر رو روی بیزر بزارین بعدش دو تا سیم تلفن رو از داخل منزل به هم اتصال کوتاه کنید بعدش برین داخل جعبه تقسیم ساختمون و یکی یکی سیم ها رو تست کنید.

      ۴

  2. سلام
    ما كل پريزهاي ساختمونمون در اثر رعد و برق سوخته و كابل مستقيم وصل كرديم
    دو سوال داشتم اول اينكه چكونه اين كابل اصلي رو به سيم سوكتي وصل كنم
    دوم اينكه چطوري اين مشكل رو حل كنم چون تمامي پريزها سوخته

    ۴

    1. سلام آقای ابراهیمی. من منظورتون رو متوجه نشدم. پریزهای برق منظورتونه یا پریزهای آنتن. و این که چطوری سوخته؟ قاب روی پریزها رو بردارید و یک عکس ازشون برای ما ارسال کنید.
      از اون سیم سوکتی هم که می فرمایید یک عکس برامون ارسال کنید تا بهتر بتونیم راهنمایی تون کنیم.
      آدرس ایمیل ما در قسمت تماس با ما هست.

      ۶

  3. سلام.من روی خطم یک تلفن بیسیم و مودم دارم بدلیل نویز بالا وقتی قبل از مودم نویزگیر وصل کنم اینترنت قطع می شود و بدون نویزگیر اینترنت سرعتش کم است سیم اداره مخابرات ۳رشته ای است و سیم ساختمان ۴رشته ای.(کارهایی که قبلا انجام داده ام:نوگیزگیر جدید خریده ام.در اتصال آن دقت کرده ام.پریزهای مختلف را امتحان کرده ام.با مخابرات و شرکت اینترنت در میان گذاشته ام که مخابرات مشکلی را متوجه خود ندانسته در قبال نویزبالا و شرکت اینترنت هم کشش خط را پایین دانسته و کاستن از پهنای باند را پیشنهاد داده)
    با نویزگیر و بدون آن تلفن خش خش شدید دارد و باید مودم خاموش باشد تا خش خش حذف شود.
    در ضمن قبلا این مشکل را نداشتم و نویزگیر استفاده می کردم.
    چکار کنم؟

    ۴

    1. سلام. ابتدا گوشی تلفن رو ببرید دم درب اصلی ساختمان و مستقیم به سیم های اداره مخابرات وصل کنید. البته قبلش اون چهار رشته سیمی که می فرمایید بهش وصل شده و اومده سمت واحد شما رو از سیم مخابرات قطع کنید. اگر در اونجا نویز داشته باشید پس مشکل از اداره مخابراته. و اگر اونجا نویزی وجود نداشت مشکل از سیمکشی منزل شماست. اگر مشکل از سیمکشی منزل شما بود باید از یک برقکار بخوایید که همه پریزهای تلفن رو باز کنه و بگرده دنبال مشکل.

      ۴

  4. با سلام. در منزل ما ذر یکی از واحد ها ADSL کار نمی کند و تلفن هم مشکل ذارذ. به این صورت که از منزل می شود با بیرون تماس گرفت ولی از بیرون که زنگ می زنیم یک بوق ازاد میزند و بعد قطع می شود. مخابرات می گوید اشکال از سیم کشی داخلی است ولی چند نفر برای تست امده اند و اشکال پیدا نکرده اند…سایر طبقات این مشکل را ندارند اما کیفیت خطوطADSL اشان پایین است. میشه لطفا راهنمایی کنید

    ۴

    1. سلام مریم خانم. به احتمال خیلی زیاد مشکل از اداره مخابرات هستش. ولی می تونید به این صورت مطمئن بشید: گوشی تلفن رو ببرید دم درب اصلی ساختمان و سیم اداره مخابرات رو پیدا کنید و بهش وصل کنید. قبلش سیمی که به سیم اداره مخابرات وصل شده و به داخل واحد شما اومده رو قطع کنید. اگر اونجا هم مشکل داشت پس مشکل اصلی از اداره مخابرات هستش.

      ۷

  5. سلام مهندس عزیز
    شاید سوالم پیش پا افتاده باشه اما:
    ۱-ما در منزل جدیدمون تلفن از نوع فیبر نوری هست آیا میشه به مسی تبدیل کرد؟
    ۲-وقتی با تلفن حرف میزنیم اینترنت قطع میشه این از سیم کشی داخلی هست؟
    ۳-سیم کشی داخلی زمانبر هست و هزینه بر هستش؟
    ممنون میشم راهنمایی فرمایید

    ۴

    1. سلام.
      ۱. نه نمیشه.
      ۲. اگر از اسپلیتر برای گوشی تلفن منزلتون استفاده کنید مشکلتون حل میشه.
      ۳. نیازی به تعویض سیمکشی نیست با یک اسپلیتر مشکلتون حل میشه.

      ۴

  6. باسلام
    ما دو خط تلفن داریم که یکیش برای اینترنته که الان به علت بدهی قطع هست مشکل اینجاست که وقتی از خط خونه تماس میگیریم میگه تلفن شما به علت بدهی قطع می باشد ولی کماکان شماره گیری میکنه و مشکلی هم نداره مخابرات میگه هر دو خط با هم اختلال پیدا کردن به خاطر همین اینطوری شده سیم کش بیارین درست کنه ولی من گوشی تلفن رو با همه چهار سیمی که وارد حیاط شده بودند امتحان کردم همین شکلی بود مخابراتم جوابگو نیست چکار کنم؟لطفا راهنمایی کنید

    ۷

    1. سلام. با توجه به توضیحات شما، مشکل از سیمکشی داخل منزل نیست و متاسفانه باید حضوری برین مخابرات، با تماس گرفتن کارتون رو راه نمی ندازن.

      ۴

  7. سلام
    ضمن تشکر بخاطر مطالب بسیار مفید سایت شما، یک سوال دارم که ممنون می شوم پاسخ دهید.
    یک منزلی را اجاره کرده ایم که یک پریز دارای تعداد بسیاری سیم تلفن بودند. در نهایت دو تا سیم خط داشتند و تلفن را به آن متصل کردم. اینترنت هم از همان دو سیم وارد اسپلیت و بعد از آن وارد مودم می شود. آیا اینکه کدام سیم را (سفید یا قهوه ای) به ورودی تلفن وصل کنیم تفاوتی دارد؟ یعنی جابجا کردن سیم ها تأثیری دارد؟
    یک سوال دیگر هم اینکه، همانگونه که می دانید فیش های تلفن دارای ۴ سیم هستند. من الان فقط دو سیم را متصل کردم. تکلیف آن دو سیم دیگر چه می شود؟ چه استفاده ای دارند؟ و آیا اصلأ ضروری هستند یا خیر؟
    ممنونم بخاطر وقتی که می گذارید
    موفق باشید…

    ۴

    1. سلام. مرسی. خیر فرقی نمی کنه که جای دو تا سیم تلفن جابجا بشه. فقط این دو تا سیم اول میره تویه اسپلیت بعدش از اسپلیت میره به گوشی تلفن و مودم.

      نیاز به وصل کردن دو سیم دیگر در سوکت تلفن نیست. دو سیم دیگر در تلفن سانترال مورد استفاده قرار می گیرد.

      ۷

  8. با سلام و خسته نباشید
    من خط تلفن خونمون خیلی نویز داشت و اینترنتم هی قطع و وصل میشد منم برای از بین بردن نویز و بهبود سرعت یه کابل فویل دار دو زوج از خط اصلی سیم مخابرات از داخل لوله پولیکا کف حیاط و خرطومی های داخل اتاق برای مودم مستقیم آوردم ولی بازم میشه گفت مشکلم حل نشد و همش قطعی دارم میخاستم بدونم باید چی کار کنم؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید

    ۴

    1. سلام محمد جان. پس با توضیحات شما، مشکل از سیمکشی داخل منزل شما نیست. ابتدا با شرکت مخابرات تماس بگیرید و ازشون بخوایید که خط تلفن تون رو چک کنن. از شرکتی هم که اینترنت رو ازش خریداری کردین بخوایین که کیفیت ارتباط و مقدار نویز رو بررسی کنن.

      ۶

  9. سلام خسته نباشید
    دو سوال داشتم خدمتتون
    ۱ سیم تلفن ورودی ب منزل ما سه رشتس و برای تلفن فقط از دو رشته اون استفاده میشه، نقش رشته سوم چیه؟
    ۲ منزلمون مودم داره ولی وقتی بخوام ازش استفاده کنم باید حتما تلفن رو باید قطع کنم، سیم کشی ب منزلم تازه عوض کردم اما خوب نشد، باید چیکار کنم؟

    ۴

    1. پاسخ ۱: اگر منظورتون سیم مخابرات هستش که وارد حیاط شما شده، پس با رشته سوم کاری نداشته باشین، چون اون رشته هیچ کاری انجام نمیده. ولی اگر منظورتون سیمکشی داخل منزل خودتون هستش، اون رشته سیم سوم که بدون روکش هم هست، به منظور کاهش تاثیر نویز در نظر گرفته شده که اگر به منفی وصل بشه، مقدار اندکی در کاهش نویز تاثیر داره.
      پاسخ ۲:یعنی اگر گوشی تلفن رو قطع نکنید اصلاً چراغ adsl مودمتون روشن نمیشه؟؟ حالا با این فرض جواب میدم که جوابتون بله باشه. در این صورت مشکل از سیمکشی داخل منزل شما نیست، سعی کنید مودم یکی از دوستانتون رو قرض بگیرید و با یک مودم دیگه تست کنید اگر باز هم مشکل رفع نشد باید به اداره مخابرات مراجعه کنید.

      ۴

  10. با سلام
    سوال من راجب نویز رو خط تلفن یه منزل مسکونی ۲طبقه هست
    که در سر خط اینترنت چک شده و مشکل نویز وجود ندارد
    سوال من اینه که در پریز های هر طبقه دو جفت رشته سیم وجود داره که هر جفت مربوط به یه خط تلفن میشه . یعنی من داخل طبقه پایین جفت سیمی که استفاده نشده بود را وصل کردم و خط تلفن بالا وصل شد به پایین
    حالا مشکل نویز چیه اتصالات را تا جایی که میشده چک کردم درست بودن . راهکار بدین که مجبور نشم از اول کل سیم کشی ساختمون رو عوض کنم . هر راهکار حرفه ای دارین بگین .راستی من سیم یک طبقه را از سر خط جدا کردم و اینترت ان یکی طبقه به خوبی کار کرد . این نویز دلیلش چیه . به دادم برسید

    ۴

    1. جاسم جان سلام.
      آیا دو جفت سیم از نوع به هم تابیده هستند؟ یعنی دو تا دوتا به هم تابیده شدن یا اینکه نه؟
      آیا سیم دارای شیلد و یک رشته سیم اضافی بدون روکش است؟
      اگر از نوع زوج به هم تابیده باشه، باید هر زوج به هم تابیده رو برای یک خط استفاده کنید.
      وصل کردن شیلد به نول هم می تونه مقداری در کاهش نویز کمک کنه.
      این مورد رو هم چک کنید که آیا سرخطی که از بیرون حیاط وارد هر طبقه میشه هم نویز داره یا وقتی وارد پریزها میشه و تویه اتاق ها می چرخه دچار نویز میشه؟

      ۷

  11. با عرض سلام و تشکر بابت مطالب مفید این سایت
    میخواستم نحوه دقیق انشعاب گیری از یک سیم تلفن به چه صورت هست؟ آیا شبیه ترمینال وجود داره که با اون بشه کار رو تمیزتر انجام داد؟ شیوه سنتی لخت کردن سیم و انشعاب گیری و بعد پوشوندن با چسب برق اشکال داره؟ اصلا انشعاب گیری در خطوط تلفن مجاز هست یا نه، همه سیمها باید یه تیکه و همه انشعابات باید از سرخط باشن؟
    ممنون

    ۴

    1. سلام. یک روش خیلی ساده، ایمن و با طول عمر بالا، استفاده از وارنیش های حرارتی هستش. یا می تونید از ترمینال های برق هم برای انشعاب سیم های تلفن استفاده کنید.
      استفاده از چسب برق خوب نیست، چون بعد از مدتی محل اتصال زنج و چسبنده میشه و باعث میشه اتصال برقرار نشه.
      بله در برخی موارد مجبوریم که انشعاب بگیریم.

      ۴

  12. باسلام خط ما دو سالی میشه قطع و وصلی اینترنت داره از شرکت های مختلفی اینترنت گرفتم چندین بار از مخابرات اومدن فقط برای چند روز درست شده اما بعد دوباره روز از نو
    حالا یه شرکت خصوصی گفته میام درست می کنم اما با هزینه سنگین
    سیم کشی ما هم واسه ۸سال پیشه ولی متاسفانه درست بشو نیست تو رو خدا کمکم کنید.
    با تشکر

    ۴

    1. سلام دوست عزیز. ابتدا به من بگید وقتی چه زمان هایی قطع میشه.؟ آیا وقتی اینترنت قطع میشه، بوق تلفن هم قطع میشه یا نه؟ و اینکه وقتی قطع میشه شما چی کار می کنید که بعدش وصل میشه، آیا جایی رو دست کاری می کنید که وصل میشه یا خودش بعد از مدتی دوباره درست میشه؟
      فقط این رو خدمتون عرض کنم. در بدترین حالت هم نیازی به پرداخت هزینه سنگین نیست. فقط سوالات بالا رو جواب بدین و واسمون ارسال کنید.

      ۴

  13. سلام خواهشا جواب منو بدید..ما درحال حاضر تلفن خونگی داریم و ازش هم استفاده میکنیم اگه من بخوام برای مودم خودم یک خط مستقیم بگیرم باید چیکار کنم..اینو هم بگم که من مخابرات رفتم ولی اونا سیم نداشتند و به من کفتن که سیم دوزوج باید بیارم حالا من از این میترسم که اون مامور مخابرات اشتباه متوجه شده یعنی فکر میکرده که ما اصلا خط تلفن نداریم اخه نمیشه سیم های دوزوج رو مستقیما وارد مودم کرد یا سوکت به اونها وصل کرد خواهش میکنم ادمین جواب منو بده

    ۴

    1. سلام حسن آقا. ما تو این سایت جواب همه رو میدیم، نیازی به خواهش نیست.
      اولاً اینکه چرا اینترنت adsl تون رو روی همین خطی که دارین نمی دازین. اینطوری هزینه شما کمتر میشه و اصلاً نیازی به سیمکشی مجزا نیست.
      ولی اگر اصرار دارید که یک خط دیگه برای اینترنت داشته باشین، بله باید سیمکشی تلفن شما از درب اصلی منزل تا داخل واحد دو زوج باشه. و از اونجایی که این مسیر معمولاً طولانیه، اگر از سیم تک زوج استفاده شده باشه، نمیشه کاریش کرد و باید یک سیم روکار تا واحد ببرید.
      نکته بعدی اینکه وقتی مامور مخابرات گفته ما سیم نداریم، فک می کنم منظورش این بوده که در محله شما امکانات نیست. چون باید داخل اون باکس فلزی که در کوچه شما نصب شده و سیم تلفن همه اهالی کوچه میره داخلش هم سیم اضافی داشته باشه که دو تا رشتش رو بهتون بدن.

      این رو هم بدونید که میشه به سیم های دو زوج سوکت وصل کرد. کافیه تنها دو رشته از اون رو وارد سوکت کنید.

      ۴

  14. سلام. من دو تا خط دارم ک روی هر دو هم اینترنت مخابرات هست. این دو خط را موقع سیم کشی از کنار هم عبور دادیم و ب پریزهای موردنیاز وصل کردیم.
    مدتی اینترنت مشکل داشت. از پشتیبانی اومدند و یک نویزگیر در سرخط ورودی، برای یکی از خطها وصل کردند. اما خط دوم ب صورت قبل و دست نخورده باقی ماند. در نتیجه برای اینترنت خط اول، ما یک کابل جدا تهیه کردیم و از نویز گیر مستقینا ب مودم وصل کردیم…. نکته، فقط اتصال مودم را ب صورت جدا از کابل ورودی زدیم. خب با این روش مشکل برطرف شد….
    اما حالا نویزگیر را باز کردم. چون آب رفته توش و اتصالاتش زنگ زده بود. و در نتیجه خط را ب حالت اصلی و تولیه به هم وصل کردم. یعنی زوج سیم مخابرات را به زوج سیم داخل خانه متصل کردم. در این حالت هم تلفن و هم اینترنت خط اول بدون مشکل کار می کنند. اما سوال اصلی و ابهام اینجاست، ک با اینکه هیچ نغییری در اتصالات خط دوم ب وجود نیامده، چرا سرعت و کیفیت اینترنت خط دوم ب شدت افت کرده و در حد قطعی اینترنت رسیده؟؟؟
    آیا امکان دارد ک خط اول روی خط دوم نویز بندازد؟ آیا این نویز تا این حد قوی است؟ اگر جواب مثبت است، چاره چیست؟
    سپاسگزارم. ببخشید طولانی شد. ???

    ۴

    1. این نکته را نیز اضافه کنم که برای بررسی مشکل، من کابل اینترنت خط اول را چندین بار از نویزگیر داخل ساختما جدا کردم و دیدم ک کیفیت اینترنت خط دوم خیلی بهتر شد.!!! و هر زمان ک مجددا کابل تلفن مربوط ب مودم خط اول را میزنم، در کمال ناباوری اینترنت خط دوم بی کیفیت میشود! نمیدانم ربط این دو چیست؟ تمام اتصالاتشان هم جدا و درست هستند. آیا قدرت اینترنت خط اول بالاست ک باعث میشود روی خط دوم نویز افتاده شود؟ مگر در ادارات و سایر مکان ها خطوط تلفن از کنار هم عبور نمیکنند؟ من واقعا نمیدونم چ کنم؟

      ۴

    2. سلام دوست عزیز. اگر از سیم مناسب استفاده نکرده باشید، دو خط تلفن مقدار کمی نویز روی همدیگه میندازن. ولی فکر نمی کنم مقدار این نویز به حدی برسه که شما می فرمایید. می تونید تست کنید و یک روز خط اول رو از دم درب قطع کنید، اگر مشکل خط دوم برطرف شد پس متوجه میشین که از نویزه خط اوله.
      بیشتر مواقع اینکه می فرمایید سرعت و کیفیت اینترنت خیلی افت می کنه، مشکل از سیم های مخابراتی هستش که از درب خونه شما تا مخابرات کشیده شده. در این صورت باید با مخابرات تماس بگیرید و بگین خط شما رو از نظر کیفیت سینگال چک کنن.

      ۴

    1. سلام. قطعاً باعث افت کیفیت خط میشه. ولی اگر نویز خط تلفتون خیلی زیاده به صورتی که وقتی با کسی تماس میگیرید به زور میشه صدای طرف مقابل رو شنید، در این صورت در جایی از خونه شما از سیم دو تیکه استفاده شده و الان بعد از یک مدتی بهش نم رسیده و باعث بروز این مشکل شده.

      ۴

  15. سلام دوستان کسی میتونه من رو راهنمایی کنه که چه جوری از یه خط تلفن که رو شبکه است یه خط تلفن دیگه میشه گرفت توضیح اینکه سویچ پر شده و ما میخایم از سی خط تلفن رو شبکه که همه دارای خط تلفن و کامپیوتر هستند رو شبکه هست ها همه تلفن ها رو شبکه هست

    ۴

  16. با سلام و خسته نباشید
    مهندس یه سوالی برام پیش امده که اگه سیمی که از خط اصلی گرفته شده و امده تو ساختمان و در راهی که امده باشه از کنار سیم برق رد شده باشه و دچار نویز باشه و ما نتونیم اون سیم ها را رفع نویز کنیم ( به خاطر قدیمی بودن ساختمان و ..) میشه از سر خط تلفن ( جایی که سیم مخابرات امده تو خونه و وصل شده به سیم کشی تلفن داخل ساختمان) یه سیم دیگه بگیریم و ببریم به داخل اتاقی که مودم اینترنت داره و نویز را دور بزنیم یا این کار فایده نداره و نویز روی اون سیم هم میفته؟
    یعنی میخوام بگم اگه به خاطر افتادن نویز روی سیم تلفن به خاطر رد شدن کنار سیم برق روی خط بیفته کل مسیر هایی که از اون خط بگیریم نویز میگیره و یا محدوده ی خاصی داره؟
    و یه سوال دیگه هم داشتم که چقدر فاصله با سیم برق دچار نویز میشه و ولتاژ برقی که دچار نویز میکشه را اگه بگید ممنون میشم
    تشکر از سایت خوبتون
    ببخشید اگه یکم عامیانه حرف زدم

    ۴

    1. سلام کوروش جان. خیلی هم خوب توضیح دادین.
      اگر سیمی رو که اومده به داخل ساختمون قطع کنید و یک سیم جدا ببرید به داخل اون اتاق و مودم اینترنتتون، بله امکان پذیره. ولی اگر سیمی رو که به داخل ساختمون شما اومده قطع نکنید و برای مودم یک انشعاب ازش بگیرید، باز هم نویز ایجاد میشه.
      معمولاً از فاصله دو سه سانتی متری سیم برق نویز می افته روی خط تلفن. البته در صورتی که از سیم های بدون فویل استفاده کرده باشید.
      ولی در کل، نویزی که در سیم تلفن به خاطر عبور از کنار سیم برق ایجاد میشه، یک نویز خیلی کمه، که اگر زیاد حساس نباشید این مقدار نویز قابل تحمل هستش. ولی اگر نویز خط تلفن شما خیلی زیاده به طوری که نمیشه صدای طرف مقابل رو شنید، در این صورت مطمئن باشید که سیم تلفن در داخل ساختمون شما از یک جای نمدار رد شده که باید از یک برقکار بخوایید همه پریزهای تلفن رو باز کنه و به دنبال سیم مشکل ساز بگرده.

      ۴

  17. سلام
    ما در منزلمون در حال حاضر یک تلفن داریم و من میخواهم که یک خط دیگه هم برای خونه بگیرم.

    از کجا میتونم متوجه بشم که سیم کشی داخل خونه به نحوی انجام شده که بشه یک خط دیگه هم وارد خونه بشه؟

    و دو خط چجوری در یک پریز از هم مجزا میشن؟

    سپاس

    ۴

    1. سلام دوست عزیز. شما باید از یک برقکار بخواهید که سرخط تلفن شما رو پیدا کنه و بررسی کنه که آیا سیم تلفن استفاده شده تک زوجه یا دو زوج. که اگه دو زوج باشه این امکان رو بهتون میده که بتونید برای واحدتون دو تا خط تلفن داشته باشید.
      برای اینکه دو خط در یک پریز از هم مجزا بشن از پریزهای دو سوکته استفاده کنید.

      ۴

      1. با سلام و سپاس از پاسختون؛

        اگه براتون مقدور هست لطف کنید روشش را بگید تا خودم چک کنم.

        طبق چیزی که یادم میاد، زمانی که خط اول را وصل کردیم؛ از یک باکس بیرون مجتمع (۱۰۴ واحد حدود ۱۵ تا بلوک فک کنم) یک رشته سیم وارد یک تقسیم خیلی بزرگ شده بود و وقتی سیم هایی که تو اون جعبه تقسیم بود را متصل کردیم رفتیم و از جعبه تقسیمی که کنار تابلو برق زیر بلوکمون قرار داشت یک سیم دیگه را هم متصل کردیم تا تلفن برقرار شد و تا جایی که یادمه، جعبه تقسیم زیر بلوکمون سیم خالی و استفاده نشده زیاد داشت اونموقع.

        الان باید از پشت پریز چک کنم یا تقسیم ورودی مجتمع یا تقسیم زیر بلوک

        سپاس فراوان؛

        ۹

        1. سلام. خواهش می کنم.
          ابتدا تقسیم زیر بلوک تون رو چک کنید و ببینید اون سیمی که می فرمایید قبلاً به هم وصل کردید، چند تا رشته داره. اگه چهار تا رشته داشت، که امکان پذیره . البته چند درصد احتمال میدم که در راه پله طبقه شما هم یک باکس دیگه وجود داشته باشه، که سیم تلفن از تقسیم زیر بلوک میاد داخل اون، بعدش از داخل اون باکس میاد داخل واحد شما. در این صورت باید سیم تلفن داخل اون باکس هم چهار رشته باشه که بتونید دو تا خط تلفن رو بهش وصل کنید.

          ۴

          1. سلام و سپاس از پاسخ و پیگیریتون؛

            راستش نتونستم فعلا به اون تقسیم زیر بلوک دسترسی پیدا کنم. به همین خاطر یکی از پریز های تلفن را باز کردم تا ببینم میشه از پشت پریز چیزی فهمید یا خیر.
            این عکسش هست:
            u1.img7.ir/uPfIg.jpg
            چیزی که من نمیفهمم این هست که دو رشته سیم دو تایی آورده و از ۴ رشته سیم ۲ رشته اش را وصل کرده.

            ۶

          2. سلام. عکس رو دیدم. متاسفانه برقکار قبلی برای تلفن شما از سیم برق استفاده کرده که اصلاً کار درستی نیست. و برای منزل شما امکان راه اندازی دو خط تلفن وجود نداره.

            ۴

شروع گفتگو در واتساپ
1
آیا نیاز به کمک دارید؟ چت واتساپ
خانم داوودی آنلاین است.
سلام. داوودی هستم، مدیر فروش
هر سوالی که در مورد نحوه خرید کتاب ها و دوره های آموزشی دارید، بنده درخدمتم.
شماره واتساپ: 09194053853